- Poruka
- 962
Имали неке сличности?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to druze najavljujes glasaje za Danicu:-)?MAXIMUS !:Добро,а мафија из Шилерове са Мафијом из Шекспирове?
Ti se lako odusevljavas?_Milanche_:Jel to druze najavljujes glasaje za Danicu:-)?
Inace mada su bez sansi danas su me odusevili stavljam Lige za zastitu provatne imovine na listu.
Dobar potez.
Možda nije isključiv i da viče da je jedna strana u pravu ma šta rekla? A?*BILJA*:Ti se lako odusevljavas?
Pre izvesnog vremena te odusevio Ceda, mnogo ranije Vuk, sad Danica, znas li sta hoces, jesi li naciosto sa sobom ili imas nekih nesuglasica![]()
Pa eto jel vidis da nisam uskih pogleda?*BILJA*:Ti se lako odusevljavas?
Pre izvesnog vremena te odusevio Ceda, mnogo ranije Vuk, sad Danica, znas li sta hoces, jesi li naciosto sa sobom ili imas nekih nesuglasica![]()
_Milanche_:Pa eto jel vidis da nisam uskih pogleda?
Nije valjda da mislis da samo ljuidi koji utuve jedno u glavu i to misle zauvek bez obzira sta se desava pametni?
ma ona je meni oduvek bila bolja od Vuka :-)Torrente-BG:Bogami i mene danas pozitivno ona lujka Danica iznenadila svojom izjavom.
Dana je jos "drzeca"Torrente-BG:Ma obadvoje su ludi ali osecam da kada se ka_raju ona njega beci a ne on nju.
Milanche to ne zna :-)SANDRINAbg:hahaha, izgleda da Milanche zna za ono da se svako ko hoce da napreduje kod njih u stranci, prvo dokazuje u baka Danicinoj postelji...;ajd' da budem fina!
SANDRINAbg:hahaha, izgleda da Milanche zna za ono da se svako ko hoce da napreduje kod njih u stranci, prvo dokazuje u baka Danicinoj postelji...;ajd' da budem fina!
_Milanche_:Jel to druze najavljujes glasaje za Danicu:-)?
Inace mada su bez sansi danas su me odusevili stavljam Lige za zastitu provatne imovine na listu.
Dobar potez.
SANDRINAbg:hahaha, izgleda da Milanche zna za ono da se svako ko hoce da napreduje kod njih u stranci, prvo dokazuje u baka Danicinoj postelji...;ajd' da budem fina!