Siledžija u Jagodini šipkom brutalno pretukao iznemoglog konja i polomio mu nogu!

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
Zlostavljanje životinja nema granice

STRAŠNO: Siledžija u Jagodini šipkom brutalno pretukao iznemoglog konja i polomio mu nogu!
Taj čovek je poznati zlostavljač životinja. Video sam ga i na Strelištu kako je vezao kobilu i ždrebe, ukočio kola i krvnički udario životinje, kaže revoltirani Jagodinac
JAGODINA - Građani Jagodine juče u centru grada posmatrali su stravičan prizor - vlasnik je svog konja brutalno pretukao metalnom šipkom jer se jadna, iznemogla životinju okliznula i pala!

Očevici tvrde da je slabašni konj pokušao da skrene, ali se od iznemoglosti srušio. Siledžija je tad počeo da ga tuče i verovatno bi ga i dokrajčio nasred ulice da se nije umešao jedan od prolaznika.
Mladić ga je pitao zašto to radi, ali nasilnik je tad nasrnuo i na njega! Taj čovek je poznati zlostavljač životinja. Video sam ga i na Strelištu kako je vezao kobilu i ždrebe, ukočio kola i krvnički udario životinje - kaže revoltirani Jagodinac.
Konj se sad nalazi u veterinarskoj stanici.

- Živ je i malo mu je bolje, polomljena mu je noga, a na telu ima i ubodne rane. Ovo je zlostavljana životinja i predmet je rada inspekcije i policije, koji će odlučiti da li će je vratiti vlasniku - kaže veterinar Saša Tanasković.Vraćanje vlasniku verovatno bi značilo skoru i bolnu smrt konja.
http://www.kurir.rs/vesti/srbija/st...moglog-konja-i-polomio-mu-nogu-clanak-1639693
komentari
-Daj te ga meni da mu objasnim nesto... I ti prolaznici kako ste mogli da gledate a nista ne uredite? Gledam sliku i suze mi same idu. Srce mi se steglo
-Tuga... Nije mi jasno kako od toliko ljudi u centru grada, samo jedan decko da pridje i pokusa da spasi zivtonju!? Zlo pobedjuje samo kada dobro ne radi nista! Nadam se da ta nesrecna zivotinja nece biti vracena neizivljenom psihopati...
-Sta li mu tek radi kad nisu na javnom mestu ?
-Sve mu na svetu ......

Zlostavljanje životinja nema granice

STRAŠNO: Siledžija u Jagodini šipkom brutalno pretukao iznemoglog konja i polomio mu nogu!
Taj čovek je poznati zlostavljač životinja. Video sam ga i na Strelištu kako je vezao kobilu i ždrebe, ukočio kola i krvnički udario životinje, kaže revoltirani Jagodinac
JAGODINA - Građani Jagodine juče u centru grada posmatrali su stravičan prizor - vlasnik je svog konja brutalno pretukao metalnom šipkom jer se jadna, iznemogla životinju okliznula i pala!

Očevici tvrde da je slabašni konj pokušao da skrene, ali se od iznemoglosti srušio. Siledžija je tad počeo da ga tuče i verovatno bi ga i dokrajčio nasred ulice da se nije umešao jedan od prolaznika.
Mladić ga je pitao zašto to radi, ali nasilnik je tad nasrnuo i na njega! Taj čovek je poznati zlostavljač životinja. Video sam ga i na Strelištu kako je vezao kobilu i ždrebe, ukočio kola i krvnički udario životinje - kaže revoltirani Jagodinac.
Konj se sad nalazi u veterinarskoj stanici.

- Živ je i malo mu je bolje, polomljena mu je noga, a na telu ima i ubodne rane. Ovo je zlostavljana životinja i predmet je rada inspekcije i policije, koji će odlučiti da li će je vratiti vlasniku - kaže veterinar Saša Tanasković.Vraćanje vlasniku verovatno bi značilo skoru i bolnu smrt konja.
http://www.kurir.rs/vesti/srbija/st...moglog-konja-i-polomio-mu-nogu-clanak-1639693
komentari
-Daj te ga meni da mu objasnim nesto... I ti prolaznici kako ste mogli da gledate a nista ne uredite? Gledam sliku i suze mi same idu. Srce mi se steglo
-Tuga... Nije mi jasno kako od toliko ljudi u centru grada, samo jedan decko da pridje i pokusa da spasi zivtonju!? Zlo pobedjuje samo kada dobro ne radi nista! Nadam se da ta nesrecna zivotinja nece biti vracena neizivljenom psihopati...
-Sta li mu tek radi kad nisu na javnom mestu ?
-Sve mu na svetu ......

Jel vikao: "Živeo Putin i Rusija!" ???

Ja sam dosao u situaciju da uzmem bejzbol palicu i da idem ulicom i ubijem na mestu svakog psa lutalicu kojeg vidim. Preko 60 pasa izmedju dve stanice busa od kojih samo 1 spreman i zeljan da ujede i pocepa, 3 spremna da brane teritoriju ,4 jure agresivno automobile, 10 opasnih kad su u blizini kuccke koja se vodi...
E zbog ovog jednog psa, zbog odgovora komunalne da im nista ne mogu, zbog odgovora zoohigijene da su im puni kapaciteti, zbog pizdunki koje kazu nemojte pse , nisu oni nista krivi , a boli ih p za decu iz obliznje skole, a i za mene kao ozbiljnog i ne plasljivog coveka...e zbog takvih sam bio spreman da ucinim kompromis i ne ubijam ih lovackom puskom , nego bejzbol palicom redom.

Ovo navodim kao primer kako neko ko je ponekad ljubitelj zivotinja, a skoro uvek neutralac koji cak obilazi zivotinje na 1 metar, da se one ne bi uplasile (psi se uplase ako je sa jedne strane zid a vi sa druge) moze da postane osvetnik i distroyer zbog blentavih ljudi ljubitelja zivotinja, koji laju, ali ne rade nikad nista konkretno.Pod konkretnim mislim na umirivanje situacije a ne fizicki obracun sa nasilnikom.
One sto se duvaju i sve pretvore u tucu mrzim isto kao i psa koji gleda da ujede za nogu, a ne cuva svoju teritoriju...(ili za jaja, treniran tako).

Nije isto Konj i dzukela.Palicom bi trebalo i tog ludaka .Ima i ljudi gorih od zivotinja,ako za njih uopste moze da se kaze da su ljudi.A to o psima,nikada necu zaboraviti za onu devojcicu cini mi se iz CACKA,koju je pas unakazio za ceo zivot i psihicki i fizicki,a o njoj se nije pricalo na javnim medijima ni tri dana,a za ono kuce sto joj je neko osekao noge pricalo se i pricalo na javnim servisima i drugim medijima vise od godinu dana.Nisam ni za to da se tako nesto radi i sa tim psima,ali gde su te gradske ***** koje zavlace glavu u pesak,a ne resavaju te probleme ni sa psima,a i sa tim psetom sto je mucio konja.jos nasrce i na ljude.Trebao je taj mladic sto mu je oduzeo tu sipku da mu je olupa o glavu.Ne bi nista bio kaznjen,jer je ovaj nasrnuo na njega,a tu su bili i svedoci

Nije isto Konj i dzukela.Palicom bi trebalo i tog ludaka .Ima i ljudi gorih od zivotinja,ako za njih uopste moze da se kaze da su ljudi.A to o psima,nikada necu zaboraviti za onu devojcicu cini mi se iz CACKA,koju je pas unakazio za ceo zivot i psihicki i fizicki,a o njoj se nije pricalo na javnim medijima ni tri dana,a za ono kuce sto joj je neko osekao noge pricalo se i pricalo na javnim servisima i drugim medijima vise od godinu dana.Nisam ni za to da se tako nesto radi i sa tim psima,ali gde su te gradske ***** koje zavlace glavu u pesak,a ne resavaju te probleme ni sa psima,a i sa tim psetom sto je mucio konja.jos nasrce i na ljude.Trebao je taj mladic sto mu je oduzeo tu sipku da mu je olupa o glavu.Ne bi nista bio kaznjen,jer je ovaj nasrnuo na njega,a tu su bili i svedoci

Bio bi kažnjen zbog korišćenja prekomerne sile u samoodbrani.

http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/520...Uhapsen-zbog-kradje-i-zlostavljanja-zivotinje

Posle višesatne policijske potrage u Jagodini, policija je sinoć uspela da pronađe nasilnika Slobodana Miloševića iz Dobre Vode, koje je juče ukrao i zlostavljao konja iz Veterinarske stanice. Fotografije konja koga nasilnik tuče metalnom šipkom obišle su Srbiju.

551425_konj-u-centrujagodinag.j._ff.jpg

Zlostavljanje konja u centru Jagodine

On je priveden u policijsku stanicu i konj mu je oduzet iz vraćen vlasniku iz Končareva. Prema rečima policajaca Milošević je mahao medicinskom dokumentacijom i pričao da nije ukrao konja već da je otišao sa njim do bolnice.

-Uspeli smo konja da oporavimo, držaoc nije dozvoljavao da veterinari obave ozbiljniju intervenciju na povredama, već samo površinsku.

POGLEDAJTE snimak zlostavljanja konja (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Back