gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
I duže !!! U drevnim analima se može naći podatak da je i sam Džingis kan bio pokrovitelj vaših projekata !!!![]()
Ахахах..овај човек цар, свако јутро ме насмеје

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I duže !!! U drevnim analima se može naći podatak da je i sam Džingis kan bio pokrovitelj vaših projekata !!!![]()
upravo tako- Mislim da postoje tri razloga zašto je to dete takvo, a to su:
a) i samo je žrtva konstantnog zlostavljanja od najranijeg detinjstva
b) mali gad je rođeni sadista, psihopata u povoju
c) to je razmaženo deršte kom je sve dozvoljeno i koje ne zna za granice
Mozda to ni ne bi bilo lose .Obicno su djeca tih vaspitacica najlosije vaspitana .Inace te vaspitacice samo gledaju
kako da organizuju neki izlet za djecu , da se tu ogrebu za besplatan izlet . Djeci je inace svejedno da li ce ici na
Zlatibor ili u obliznju sumu !
Meni se javlja da je klinac nasilnik dete koje fizički maltretiraju roditelji. Ili psihički što je još gore. Pa se on onda iživljava na svojim vršnjacima.
Treba psiholog škole da razgovara sa roditeljima.
Da je moje dete maltretirano ja bih mu rekla da se suprotstavi. Na isti način. Da neću više da mi se žali nego da se izbori za sebe.
Zapravo, već sada to učim mog klinca od 5 godina. Ne sme nikoga da dira, ali da neću ni da se tužaka nego da uzvrati nasilnicima istom merom.
Ma to nije nista, znam za slucaj da je klinac u drugom osnovne doneo caletov pistolj u skolu ( napunjen )...
A ovog malo nalupati kajisem po dupetu pa ce valjda biti miran mesec-dva, ako krene po starom opet al sledeceg puta daleko ozbiljnije, tako da 2 meseca nije u stanju da sdne ili spava na ledjima, ako i treceg puta e onda roditelje nalupati pa oduzeti dete i stavitii ga u popravni dom gde ce njega malo da zlostavljaju...
Деца која су васпитавана овим методама најчешће су она која другу децу гурају у ве-це шољу!
Злостављано дете се врло често изроди у злостављача, јер само тај језик разуме!
Да је твоје дете гурнуло неког у ве-це, да ли би га излемао каишем?
Boj ne bije svijetlo oružje,
već boj bije srce u mališe !
Прошле недеље сам била члан интерресорне комисије за једно дете из мог разреда. Дете је хиперактивно, али је много већи пробем што је насилник, класичан - искаљује се на млађима и слабијима од себе, а при томе не разликује добро и зло, није свестан последица, не поседује ни трачак емпатије...Буквално сваког дана одахнемо ако још никог није убио!
![]()
А на комисији чујем његову животну причу и породичну ситуацију....
У каквој породици и условима одраста то дете - па није могао боље ни испасти!
Ја сам пола сата плакала кад сам дошла кући, од беса, од немоћи што не могу да му помогнем, што му је живот већ зацементиран у 12. години живота, због тога шта све гледа и како одраста... Страшно, страшно је то како судбина рођењем баци некога у ткаву средину из које нема шансе да изађе здрав и нормалан...![]()
Хахаха, нема већег уживања него излежавати се на златиборској трави са 30 седмогодишњака око себе!
''Ко није водио децу на загребачки велесајам - тај не зна шта је патња!''![]()
Ne moš reći da nije u problemu dok se tako ponaša, morao je videti od nekoga. Dakle, ili je neko isto tako i njega, ili je beskonačno razmažen do nivoa retardacije (ostao je negde u tri godine kada deca ne razumeju "ne smeš" pa je drugi klinac za njega isto što i bubašvaba).PRVAK NASILNIK: GURAO MI DETE U WC ŠOLJU!
verovatno ste pročitali ovo
zanimaju me 3 stavri:
- šta mislite da je dominantan faktor za stavrnje takve agresije i odsustva osećaja za druge
- da li je čak i bolje biti nabusit i tough još od klinaštva za preživljavanje u ovoj sredini
- kako biste vi postupili u slučaju da je a) vaše dete zlostavljano i b) kao roditelj deteta u tom razredu koje samo nije u problemu, ali problem je za druge
Dirljivo. A da li si plakala zbog te zamalo ubijene dece koja su iz finih porodica, koja nikom nista nisu lose uradila, a koja su nevine zrtve tog malog nasilnika? Sta cemo sa tom decom koju svakodnevno kinje i tuku i posledica na njihovu psihu, sta ce biti sa njima kao zrtvama dugogodisnje torture, da li od njih mogu ispasti zdravi ljudi? U pozadini klinaca nasilnika su uglavnom dve verzije, ili tuzne price ili jaka ledja, ali me iritira ta doza razumevanja prema njima, ta zelja da im se pomogne, ta blagonaklonost i odsustvo bilo kakve kazne zato sto su mladi i "nasa deca". Uvek se vise okrecemo tim problematicnim i na njih se trosi vreme i energija, a zrtve neka same sisaju svoje rane, povlace se u sebe, smisljaju kako da se odbrane ili da mozda i oni postanu nasilnici jer tako dobijaju paznju?
A kao što vidiš, u pitanju je krug iz koga nema izlaza, niti žrtve niti nasilnika... i jedni i drugi su isti.a zrtve neka same sisaju svoje rane, povlace se u sebe, smisljaju kako da se odbrane ili da mozda i oni postanu nasilnici jer tako dobijaju paznju?