Sile, moćnici, ratnici, junaci...!

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Oprostiće mi neznani junak, al' tu je samo kao primer..... svi znamo da 90% stvari koje pričate, ovog tipa (dečkići, naravno) - lažete. Al' eto, ova se priča promuljava oduvek i ono, ako je ispriča njih 1000 nekako postane i istina, ili se pretvori u dobru imitaciju iste.

Pa da vas pitam...

Nevešto odabrani primer.

******, je l vi stvarno verujete da ste tolika sreća, blago i premija, da uvek imate samo i isključivo problema sa paćenicama koje se zaljubljuju u vas, dok ste vi iskreno i časno hteli da je kresnete, bez obaveza? Mislim, okle ovakvi tripovi? Kao, kresn'o sam nevinu i ona se zaljubila... missim čuj nevinu :neutral: gospojica imala oko 15 leta, a vi mlađanih 25 i sad se ona, kao, glupača... zaljubila..... jooooooooj! I onda tu priču, ako je scenario makar 1% istinit, prepričavate kao jedno tragično iskustvo devojke (deteta) koja je poludela za vama i sekla vene i sve... iako je u većini slučajeva, dakle svi ostali..... slučajevi..... u stvari tačno da dobijate korpu na dnevnoj osnovi i da ako se to baš i ne dogodi sve činite da se neka primi, ne bi li napokon nešto utešilo vaš raskomadani ego.....

Ne, mislim, stvarno?

Camera obscura pogled..
Jer nista nije kao divljenje deteta prema nekom ko zna nacine sveta kojih zaista i nema..
Jer nista nije kao divljenje coveka prema neznanju deteta o nacinima kojih nema..
Ego nolo caesar esse..

Oprostiće mi neznani junak, al' tu je samo kao primer..... svi znamo da 90% stvari koje pričate, ovog tipa (dečkići, naravno) - lažete. Al' eto, ova se priča promuljava oduvek i ono, ako je ispriča njih 1000 nekako postane i istina, ili se pretvori u dobru imitaciju iste.

Pa da vas pitam...

Nevešto odabrani primer.

******, je l vi stvarno verujete da ste tolika sreća, blago i premija, da uvek imate samo i isključivo problema sa paćenicama koje se zaljubljuju u vas, dok ste vi iskreno i časno hteli da je kresnete, bez obaveza? Mislim, okle ovakvi tripovi? Kao, kresn'o sam nevinu i ona se zaljubila... missim čuj nevinu :neutral: gospojica imala oko 15 leta, a vi mlađanih 25 i sad se ona, kao, glupača... zaljubila..... jooooooooj! I onda tu priču, ako je scenario makar 1% istinit, prepričavate kao jedno tragično iskustvo devojke (deteta) koja je poludela za vama i sekla vene i sve... iako je u većini slučajeva, dakle svi ostali..... slučajevi..... u stvari tačno da dobijate korpu na dnevnoj osnovi i da ako se to baš i ne dogodi sve činite da se neka primi, ne bi li napokon nešto utešilo vaš raskomadani ego.....

Ne, mislim, stvarno?

Ti imas psihickih problema jednostavno. Ne mozes da razumes to z:(

ja na primer ne znam ko je muskoj svesti (ili nesvesti) ulio uverenje da je biti ono bas musko u pravom smislu znaci biti bahat, sirov, prost i tupav:). pa tako srecemo te "muskarcine" kako se busaju u grudi poput orangutana i arlaucu nepoznatim jezikom uz bujicu psovki, pljuvanja po ulici, "pistoljenja" i slicnih manevara tipa "otkinucu mu glavu" i slicne urlike divljastva.

ps. a znam sta muski princip jeste i na cemu se bazira i tuzno je kako se kolektivno degradiraju.

@Tema: Šta da kažem... ovaj navedeni momak (a i slični), očigledno da je terminator devica :neutral: Svaku koju je razdevičio, zaljubila se :hahaha: Verujem da mu se smučilo negde da "radi" pod tolikim plotunom emocija, pa sada kao iskusan i pwawi muškawac savetuje ostale kojom stazom da ne idu, jer je "neznani junak" tuda prošao :cool:
:rotf:
@Lexa: Bullshit devojko ;)

Back