SILA nova Turska serija

ovo je takvo dno da nemam reci.bacio sampogled 10 minuta i video kako deda uci dete da ubija i usput ubija devojcicu.nakon toga premlacuju neku devojku.

neverovatno sta se pusta u udarnom terminu na nacionalnoj frekvenci i televiziji.

Serija je divna, nema šanse da mi to razumemo sem ako ne živimo u najjužnijem (najtužnijem) delu Srbije gde i sad vladaju običaji kao da Turci nikad ni otišli nisu. Čitala sam da u istočnim delovima Turske i dan-danas važe običaji zamene neveste, pa ako umre tip njegovu ženu ženi njegov brat i još sto čuda, da ne poveruješ, ali kažu da je tako i dan-danas.
Ali na stranu običaji i sve usput, ja mislim da kod nas Sila ima takvu popularnost koju ima zahvaljujući samo i isključivo liku Boran-age, takav tip zaslužuje sve pohvale, verujem da nema žene na bilo kom prostoru ovog našeg Balkana koja ga poželela ne bi, ihhhh, pritom ne mislim na veoma lepog glumca koji ga tumači (mada ni to nije na odmet) no na lik Boran-age koji svoju dragu brani i od sebe samog ako zatreba, eh, da nam je takvijeh, čisto sumnjam da bi današnje cure volele neke tipove iz "zvezda granda"

- - - - - - - - - -

ovo je takvo dno da nemam reci.bacio sampogled 10 minuta i video kako deda uci dete da ubija i usput ubija devojcicu.nakon toga premlacuju neku devojku.

neverovatno sta se pusta u udarnom terminu na nacionalnoj frekvenci i televiziji.

Ti kanda nisi gledala naše domaće serije i filmove, pa ni ne znaš šta je dno-dna, pritom ne mislim na serije "mir jam" i slična sranja, već na mngo kvalitetnije kao recimo "vratiće se rode" koju obožavam, a o onima od pre dvadeset godina ne bih ni da divanim

Poslednja izmena:
SILA je serija koja me osvojila ,to je ono kad udjemo uneciji dom i pocnemo ga pratiti .
Seruja prati glavne licnosti i upletene sporedne kao stapicem vodjene radnje dogadjaje .

549879_363553513683870_1522268531_n.jpg

Back