Sijaloreja

• Začetnik teme Začetnik teme Borna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Borna

Aktivan član
Poruka
1.778
Da l sam dobro napisao ili nisam ne znam. Jedan veliki pozdrav svima...Imam jedan naizgleda banalan , ali užasan problem kad uzmem u obzir da to trpim već 3 mjeseca. Naime, jedini simptom i jedini problem je to što mi se slina prekomjerno, ali zaista vjerujte mi prekomjerno luči u ustima. . Sad da to traje tjedan dana ne bi rijječ rekao, ali ja to trpim preko 3 mjeseca. Bio sam na ORL i doktor mi je napisao da koristim betadin otopinu , to je jod nekakav i da se štapićam tuširam ragade jezika. Meni to nije pomoglo.... Šta još reći , pušač sam, al ne pušim puno pušim relativno malo, nisam nikad pio red bul, viskije, rakije konjake, pijem uglavnom kavu i tu i tamo pokoje pivo, naravno ne drogiram se.

odakle to zlo niče . hvala unaprijed.

Da l sam dobro napisao ili nisam ne znam. Jedan veliki pozdrav svima...Imam jedan naizgleda banalan , ali užasan problem kad uzmem u obzir da to trpim već 3 mjeseca. Naime, jedini simptom i jedini problem je to što mi se slina prekomjerno, ali zaista vjerujte mi prekomjerno luči u ustima. . Sad da to traje tjedan dana ne bi rijječ rekao, ali ja to trpim preko 3 mjeseca. Bio sam na ORL i doktor mi je napisao da koristim betadin otopinu , to je jod nekakav i da se štapićam tuširam ragade jezika. Meni to nije pomoglo.... Šta još reći , pušač sam, al ne pušim puno pušim relativno malo, nisam nikad pio red bul, viskije, rakije konjake, pijem uglavnom kavu i tu i tamo pokoje pivo, naravno ne drogiram se.

Sam si sebi odgovorio....kreni ti...blago čiči sa domaćom brljom pola litre pre i pola litre posle podne...jebbo jod....pomaže garantovano. :deda:

Razloga ima mnogo. Potreban je pregled maksilofacijalnog hirurga ili specijaliste za oralnu medicinu (bolesti usta).

Razloga ima mnogo. Potreban je pregled maksilofacijalnog hirurga ili specijaliste za oralnu medicinu (bolesti usta).

Ovako bio sam . Dva puta . Evo baš danas. Frajer mi je rekao da imam faringitis , upalu ždrijela valjda ili šta već još prije mjesec dana i dao mi je betadin otopinu da koristim. Ali mi je u isto vrijeme rekao da imam totalno raspucan jezik što je istina, i da je valjda jelte prirodno što mi se toliko sline skuplja jer se u tim ragadama nalaze valjda bakterije ili šta već. I zato sam koristio taj Betadin. Danas sam ponovo bio kod njega. dakle ORL. I kaže mi ništa to je tako, to će ići jako sporo, al nikad se toga nećete moći riješiti. Pa ono da se upucaš. Ništa me ne boli i nikakve druge simptome nemam.

Back