SIJALICE...

seljanin_tadija

Zainteresovan član
Poruka
114
Zainteresovan sam vec duze vreme da udjem u posao sa standardnim sijalicama(E27 60w,75w.100w,150w,200w),narocito ako bih mogao da uvezem.Nekoliko puta sam probao da putem mejla kontaktiram neke strane kompanije koje se bave ovom vrstom delatnosti,ali odgovora nije bilo.Interesuje me da li neko ima iskustva sa uvozom,i kako to ide.Razmotrio bih i mogucnost da neko drugi uveze za mene tj. da ja kupim od njega.Narocita povoljnost bi bila ako su to sijalice u rinfuzu tj. bez pakovanja (firmirane).U obzir dolaze i sijalice domace proizvodnje,ukoliko takve postoje.

Batice,radio sam vec sa turskim sijalicama,ali svi imaju distributere ovde kod nas.A s nasima nema poslovanja.Hoce i dusu da ti uzmu a kamo li da ti dozvole da radis i zaradis.Hvala na interesovanju...

e treba se raspitati, to znaju u Skupštini grada Subotice, kako su se nekad lepo nabavljale sijalice za one njihove lusterčine od po 80 komada....sigurno je išlo na rinfuz!

Mislim da su se proizvodile u Skoplju u Makedoniji, fabrika se zove da li bese Selena vec sam zaboravio. Jedno vreme je moj prijatelj to hteo da radi i ja sam po netu trazio informacije o ovoj makedonskoj fabrici ali bez uspeha. Mislim Makedonija je blizu pa ako je cena povoljna a fabrika radi moglo bi to da prodje. pozdrav

Back