Sijalica

svojevremeno sma imala takvu sex kombinaciju, tipa s akojim je odlican sex, ima dovoljno varnica, mozemo da pricamo na bilo koju temu, izlazimo zajedno u grad, ali se nismo obavezali na vernost jedno drugome :lol:
e, on mi je bio "broj za ne daj boze", kada me neko drugi slomi
i odlicno mu je uspevalo d ame utesi

a tako je bio super, sto niste ostali par do kraja zhivota zauvek i jedino vi (bez tih trecih ljudi)? sto se niste lepo smuvali i napravili porodicu

a tako je bio super, sto niste ostali par do kraja zhivota zauvek i jedino vi (bez tih trecih ljudi)? sto se niste lepo smuvali i napravili porodicu

Zato sto u nekim odnosima ima starsti, hemije... ali znate da ne bi funkcionisali kao "pravi" par.

Bas sam zato je ono i pitala. Jer sam i sama bila u situaciji kada nisam zelela konkretnu vezu iako me je privlacio. I posle jesam osecala prazninu. Nisam ni htela nista vise od njega, nisam htela zvanican odnos, ali... htela sam vise od sebe. I kada se vidimo sve super, a sutradan...:confused: Drugarica me je zezala da sam "seksonostalgicna" :lol:

Zato sto u nekim odnosima ima starsti, hemije... ali znate da ne bi funkcionisali kao "pravi" par.

Bas sam zato je ono i pitala. Jer sam i sama bila u situaciji kada nisam zelela konkretnu vezu iako me je privlacio. I posle jesam osecala prazninu. Nisam ni htela nista vise od njega, nisam htela zvanican odnos, ali... htela sam vise od sebe. I kada se vidimo sve super, a sutradan...:confused: Drugarica me je zezala da sam "seksonostalgicna" :lol:

Ako si osećala prazninu posle njegovog odlaska znači da je ipak bio u tebi :hahaha:

Dakle, priča se po komšiluku jelte, uz kaficu, da ima žena koje vole jednog, misle na drugog, spavaju sa trećim a četvrtog imaju u planu ako treći omane...
..e, ima takvih i muškaraca...kažu, od takvih treba bežati ali kako ih prepoznati?
Zatim se priča, to su ljudi koji su pregoreli ko sijalica kad pregori kad je stalno pališ-gasiš, njima je malo toga u životu bitno i važno osim trenutnog ličnog zadovoljstva...
...puni su lažnih osmeha i obećanja..

Imam utisak da je sve više takvih ljudi, zašto je to tako i da li se i vama čini isto?
oduvek ih je bilo,nego si ti sada "porasla" i to shvatila.nisu svi dobronamerni,ima puno egoista.imala si srece ako nisi to osetila na svojoj kozi.

Једно питање Фрејо.

Да ли тај "Господин Прави" мора да буде нека јака заљубљеност или може да буде и по систему "одговара ми у свему, по особинама и размишљању, није лош физички и психички итд", јер колико видим доста момака и девојака, нарочито у неким око 30 и 30+ периоду се води овим системом?

ja to kapiram da si vec preziveo i doziveo neki nivo emocija koje su te pokretale kada si bio mladji i ludji, obicno i vodjen tim emocijama
onda se razocaraju i ne dozvoljavaju sebi vise tu vrstu emocija da dozive, ili nisu vise u stanju
tada prave kompromis i posto je osnovna ljudska potreba ljubav, na takvu ljubav a vise nacin na koji funkcionisu, pa im neko odgovara, i pristaju
jer su suvise, uslovno receno matori, da se prilagodjavaju i nesto menjaju
to je sto ona kaze, sto si stariji odgovorniji si i prema sebi i drugima

Dakle, priča se po komšiluku jelte, uz kaficu, da ima žena koje vole jednog, misle na drugog, spavaju sa trećim a četvrtog imaju u planu ako treći omane...
..e, ima takvih i muškaraca...kažu, od takvih treba bežati ali kako ih prepoznati?
Zatim se priča, to su ljudi koji su pregoreli ko sijalica kad pregori kad je stalno pališ-gasiš, njima je malo toga u životu bitno i važno osim trenutnog ličnog zadovoljstva...
...puni su lažnih osmeha i obećanja..

Imam utisak da je sve više takvih ljudi, zašto je to tako i da li se i vama čini isto?

Dosta je takvih zato što su nezasluženo iz opanaka ušli u skupe cipele. Mada kada bolje razmislim, pa oni ne bi ni upali u te cipele da već nisu bili onakvi kakvim ih ti opisuješ.
Šta znam, valjda je to stvar kućnog vaspitanja i okruženja u kome su odrastali.

Nije tu u pitanju iskorišćavanje..to praktično u odnosu bilo koje vrste ne postoji, taj termin su izmislili povredjeni..
U pitanju je sve češće odsustvo odnosa bilo koje vrste...razgovor više i ne postoji, svi zaziru jedni od drugih...zima, zima u pogledima...:lol:

Ово никад не бих могао да прихватим као тачно знајући само то на пример да неке моје другарице изађу без динара у град, а типови им плаћају пиће, а оне само флертују и играју и типови не добију ни број.:lol:
А да не говорим о другим стварима.:roll::lol:

- Malena, to sa ovim nikom, a šta radiš sa onim drugim, trećim..... :hahaha:

ohoho, pa ko je to nama vaskrso.. :malav:
kako sta radim sa drugim, trecim i n-tim nikom???pa, to ti valjda znas bolje od mene...sa drugim se pravim fina, i kulturna, i vaspitana, i obrazovana, i zajedno sa svojim forumskim drugaricama se sablaznjavam nad forumskim fufama, a sa trecim se ebavam na sve 4 forumske strane...a sa cetrvtim nikom razmenjujem sa tobom PPove o znas cemu/kome vec :per:
aj sad sikter...

Back