Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
I tako po ko zna koji put pročitah da žene traže "sigurnost" u muškarcu.
Neću uopšte da dovodim u pitanje da li to mislite, pošto jedan fascinantno veliki broj žena jeste spreman da to izjavi. Aj mi pojasnite kakvu to tačno sigurnost vi tražite u muškarcu (vi lično, ne žene) da vim je l se tu radi o materijalnoj, "emocionalnoj" (a šta je to tačno, m?), psihičkoj, kakvoj sigurnosti? Sigurnost da će ostati(malo patetično, zar ne? To niko ne može da vam pruži...)
Zanimljiv izraz, skroz.
Možda je bolje da čujem neku prijatniju definiciju te... sigurnosti. Ume li ko?
Sigurnost da će uvek biti tu, uz mene...
Kad sam prehlađena... kad mi pukne guma, kad mi zatrebaju čarape...
Sigurnost da sam mu ja(porodica) na prvom mestu, da neće zbog nečeg trećeg zaboraviti ili odbiti npr. moje kukanje kako mi treba doneti džemper jer mi je hladno na poslu...
Sigurnost u smislu da je jači od mene fizički i psihički, da ćemo se zajedno boriti sa problemima... da se neće okrenuti i nestati kao neka pičkica...
Sigurnost u smislu da će se uvek truditi da materijalno obezbedi svoju porodicu... da je spreman i vredan da radi sve...
Sigurnost u smislu njegovog poštenja i ugleda... njegova tačnost, i prevashodno njegova pouzdanost...
Sve ovo sam tražila kod muškaraca, i iskreno nisam se nadala da ću ikad to naći, ali eto zalomilo me i pronađoh jednog takvog...