Sigurnost radnog mesta

Antonius,ako ti jednostavan nacin izrazavanja nije dovoljan da razumes,a do sada je bio,necu se upustati u objasnjavanje.
Izvrtanjem konteksta neces postici nista.A ja da objasnjavam necu.
Procitaj jos jednom,sve jasno pise.Uostalom times to ti je poznat nacin funcionisanja ovog drustva,ne bi se trebao praviti lud da nisi znao o cemu govorim.Ne znam cemu ovakve prozivke,i cemu to inace sluzi?????

Ima u tome.
Meni se dogodilo da se inspektor nalozio na mene pa krenuo na suptilno skretanje paznje sta se moze desiti ako ne zalegnem.
Odradim mu blef da je na oku,pa se povuko.Lokalac.Inace su mi zvirkali u radnju iz lokala preko puta tranzit kroz radnju,dolazeci da postavljaju pitanja kako ide posao.Dve mrcine.Ja se i tu napravih da razumem nista,usluzujuci ih kao regularne musterije,a noge mi klecaju.Bila sama,starci bili u bg.
Sledeca opcija,posto se radilo sa diskovima,murija se navrzla da nudi saradnju tj da mi pokrivaju pirateriju pa da se talimo,,ne direktno vec na navlakusu,izbegoh i to.Zavrsilo bi na tome da bi u pocetku uzimali MALI procenat,a posle dva meseca ako ne i manje,otkupili bi radnju za dvesta evra..........Ja se i tu napravih TELETABIS............
Izgleda da fercera.Mislim da je mozda i zato sto sam zensko,nemam pojma.Iako takve face udaraju tu gde si tanak,ne biraju tacke

Antonius,ako ti jednostavan nacin izrazavanja nije dovoljan da razumes,a do sada je bio,necu se upustati u objasnjavanje.
Izvrtanjem konteksta neces postici nista.A ja da objasnjavam necu.
Procitaj jos jednom,sve jasno pise.Uostalom times to ti je poznat nacin funcionisanja ovog drustva,ne bi se trebao praviti lud da nisi znao o cemu govorim.Ne znam cemu ovakve prozivke,i cemu to inace sluzi?????

Što se pališ ?z:p
Mala šala, naravno da te razumem.z:kiss:z:poz:

Vezano za drustvo koje tako nakaradno funkcionise...........To naravno nije smesno,Ja na to gledam kao na crnohumornu komediju,tako je lakse.Jer upravo ovo sto si navodio kako si prosao sa reketima i inspekcijama,to tako funkcionise.Samo zavisi kako i na koji nacin reagujemo na to.A obzirom da je svaki covek razlicit,drugacije i reaguje.Ja to sto sam se pravila luda i smeskala u facu,parirajuci njihovom stilu,ne znaci da ih volim i da mi je smesno.vec svako reaguje na drugi nacin,i to je normalno.
Kada neko dodje da te ucenjuje i udari reket,prirodno je da ga posaljes tamo gde ne treba.

Back