bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Свакако, ето ја на пр ЧПНије се десило.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Свакако, ето ја на пр ЧПНије се десило.![]()
Ма пази, Линукс као Линукс, трипују се људи, параноја, но добар је док не схватиш да идеологија никада не можеТо ти је од Gentoo Linux-a.
Ма пази, Линукс као Линукс, трипују се људи, параноја, но добар је док не схватиш да идеологија никада не може
да победи комерцијалу ЧП
А што ми то желиш ЧППа инсталирај Windows. MacOS ти је ђубре.
А што ми то желиш ЧП
Ма Њиндоњс вс мацОС шта ти боље звучи на ћирилици?Па Windows ти је бољи у свему осим ако се не бавиш графичким дизајном е онда можеш оправдано да лудујеш за MacOS
А чуј куцам наслепо ЧПВиндовз се пише.![]()
Ajde ne lupaj,Windows je samo za igrice dobarПа Windows ти је бољи у свему осим ако се не бавиш графичким дизајном е онда можеш оправдано да лудујеш за MacOS
Ajde ne lupaj,Windows je samo za igrice dobar
Mac Os ne mozes ni da srusis i da hoces tek tako.
Mac Os mi nikada nije padao za razliku od WindowsСамо толико и то ако желиш да играш најновије са врхунским подешеним графичким детаљима.
+ програмирање
+ офис
+ графички дизајн
+ програми који су сви подржани на Windows (нема тога што "не постоји" или што "не може")
+ Visual Studio
+ немаш проблема са драјверима
+ правиш свој хардвер, значи стављаш шта ти желиш у твоју машину што имате сви да захвалите Microsoft-у и IBM-у а не Apple казамату.
MacOS се показао само добрим и има предност на Windows-ом само ако се бавиш неким 3D моделингом и то је то.
Овако је бескористан и ако желите приватност зарад које се слажем да је вредно жртовати конформитет боље да користите Linux. Џабе правите AppleID.
Ал за то ти на Њиндоњсу треба брдо лове док на мацУ само платиш хардвер а св имаш беплатно ЧПСамо толико и то ако желиш да играш најновије са врхунским подешеним графичким детаљима.
+ програмирање
+ офис
+ графички дизајн
+ програми који су сви подржани на Windows (нема тога што "не постоји" или што "не може")
+ Visual Studio
+ немаш проблема са драјверима
+ правиш свој хардвер, значи стављаш шта ти желиш у твоју машину што имате сви да захвалите Microsoft-у и IBM-у а не Apple казамату.
MacOS се показао само добрим и има предност на Windows-ом само ако се бавиш неким 3D моделингом и то је то.
Овако је бескористан и ако желите приватност зарад које се слажем да је вредно жртовати конформитет боље да користите Linux. Џабе правите AppleID.
I plus stabilnost i ne trebaju ti cleaneri i razne gluposti ….Ал за то ти на Њиндоњсу треба брдо лове док на мацУ само платиш хардвер а св имаш беплатно ЧП
Mac Os mi nikada nije padao za razliku od Windows
Windows je krs od sistema isto kao i android ,kakav je to sistem kome treba odrzavanje?
Windows mi nikakav konformitet nije nego smor.
Ал за то ти на Њиндоњсу треба брдо лове док на мацУ само платиш хардвер а св имаш беплатно ЧП
Па да, не можеш нити можеш да уживаш у њему ако га сам билдујеш осим ако ниси мазохиста ЧПАли на MacOS не можеш да билдујеш свој хардвер!!!!
Па да, не можеш нити можеш да уживаш у њему ако га сам билдујеш осим ако ниси мазохиста ЧП
I plus stabilnost i ne trebaju ti cleaneri i razne gluposti ….
Vidim ,,,ovi iz muzicke i filmske produkcije i industrije se ubise koliko koriste Windows ,ma najbolje programe ima Microsoft tu ne moze niko da prismrdiАли немаш функционалност. Схвати свидело се то некима или не ништа не може да парира Windows-у што је тржиште и доказало. Не постоји на Windows-y "oвај програм не ради", "овај програм не постоји за ваш оперативни систем"... Кад то схватиш онда ћеш схватити доминацију.
Ti stvarno tripujes da za Mac Os nema dovoljno potrebnih programa ?Али немаш функционалност. Схвати свидело се то некима или не ништа не може да парира Windows-у што је тржиште и доказало. Не постоји на Windows-y "oвај програм не ради", "овај програм не постоји за ваш оперативни систем"... Кад то схватиш онда ћеш схватити доминацију.
Ti stvarno tripujes da za Mac Os nema dovoljno potrebnih programa ?
Svaki program postoji i korisniku je sve dostupno,zavisno od pretenzija i upotrebe.
Сваки систем мора да се одржава. Е сад питање је да ли ћеш ти да га одржаваш или ће неко други. Ако ће неко други немој да се жалиш за приватност када морају да погледају све фајлове шта не ваља у твом систему.
Znam …Microsoft je bas poznat po cuvanju privatnosti …i agresivnim patchevima
To pitaj maxu on sada petlja sa Mac ,dace ti informacije iz prve ruke…Нема игрице као Windows. Увек иде прво на Windows па на све остало.