Сигурност оперативних система на мобилним телефонима

• Začetnik teme Začetnik teme bmaxa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ма пази, Линукс као Линукс, трипују се људи, параноја, но добар је док не схватиш да идеологија никада не може
да победи комерцијалу ЧП

Па инсталирај Windows. MacOS ти је ђубре.

Па Windows ти је бољи у свему осим ако се не бавиш графичким дизајном е онда можеш оправдано да лудујеш за MacOS
Ajde ne lupaj,Windows je samo za igrice dobar
Mac Os ne mozes ni da srusis i da hoces tek tako.

Ajde ne lupaj,Windows je samo za igrice dobar
Mac Os ne mozes ni da srusis i da hoces tek tako.

Само толико и то ако желиш да играш најновије са врхунским подешеним графичким детаљима. :hahaha:

+ програмирање
+ офис
+ графички дизајн
+ програми који су сви подржани на Windows (нема тога што "не постоји" или што "не може")
+ Visual Studio
+ немаш проблема са драјверима
+ правиш свој хардвер, значи стављаш шта ти желиш у твоју машину што имате сви да захвалите Microsoft-у и IBM-у а не Apple казамату.

MacOS се показао само добрим и има предност на Windows-ом само ако се бавиш неким 3D моделингом и то је то.

Овако је бескористан и ако желите приватност зарад које се слажем да је вредно жртовати конформитет боље да користите Linux. Џабе правите AppleID.

Poslednja izmena:
Само толико и то ако желиш да играш најновије са врхунским подешеним графичким детаљима. :hahaha:

+ програмирање
+ офис
+ графички дизајн
+ програми који су сви подржани на Windows (нема тога што "не постоји" или што "не може")
+ Visual Studio
+ правиш свој хардвер, значи стављаш шта ти желиш у твоју машину што имате сви да захвалите Microsoft-у и IBM-у а не Apple казамату.

MacOS се показао само добрим и има предност на Windows-ом само ако се бавиш неким 3D моделингом и то је то.

Овако је бескористан и ако желите приватност зарад које се слажем да је вредно жртовати конформитет боље да користите Linux. Џабе правите AppleID.
Mac Os mi nikada nije padao za razliku od Windows
Windows je krs od sistema isto kao i android ,kakav je to sistem kome treba odrzavanje?
Windows mi nikakav konformitet nije nego smor.

+ програмирање
+ офис
+ графички дизајн
+ Visual Studio

Ал за то ти на Њиндоњсу треба брдо лове док на мацУ само платиш хардвер а св имаш беплатно ЧП

Mac Os mi nikada nije padao za razliku od Windows
Windows je krs od sistema isto kao i android ,kakav je to sistem kome treba odrzavanje?
Windows mi nikakav konformitet nije nego smor.

Сваки систем мора да се одржава. Е сад питање је да ли ћеш ти да га одржаваш или ће неко други. Ако ће неко други немој да се жалиш за приватност када морају да погледају све фајлове шта не ваља у твом систему.

Ал за то ти на Њиндоњсу треба брдо лове док на мацУ само платиш хардвер а св имаш беплатно ЧП

Али на MacOS не можеш да билдујеш свој хардвер и самим тим је монопол на тржишту и Apple угрожава многе IT фирме а не Microsoft!!!! Не могу да верујем да има овде ложане на тај "just works" оперативни систем

Па да, не можеш нити можеш да уживаш у њему ако га сам билдујеш осим ако ниси мазохиста ЧП

Ma мени је најбољи Gentoo Linux но овде говоримо о хардверу а не о софтверу. :D

I plus stabilnost i ne trebaju ti cleaneri i razne gluposti ….

Али немаш функционалност. Схвати свидело се то некима или не ништа не може да парира Windows-у што је тржиште и доказало. Не постоји на Windows-y "oвај програм не ради", "овај програм не постоји за ваш оперативни систем"... Кад то схватиш онда ћеш схватити доминацију.

Сваки систем мора да се одржава. Е сад питање је да ли ћеш ти да га одржаваш или ће неко други. Ако ће неко други немој да се жалиш за приватност када морају да погледају све фајлове шта не ваља у твом систему.

Znam …Microsoft je bas poznat po cuvanju privatnosti …i agresivnim patchevima

Али немаш функционалност. Схвати свидело се то некима или не ништа не може да парира Windows-у што је тржиште и доказало. Не постоји на Windows-y "oвај програм не ради", "овај програм не постоји за ваш оперативни систем"... Кад то схватиш онда ћеш схватити доминацију.
Vidim ,,,ovi iz muzicke i filmske produkcije i industrije se ubise koliko koriste Windows ,ma najbolje programe ima Microsoft tu ne moze niko da prismrdi :mrgreen:

Ti stvarno tripujes da za Mac Os nema dovoljno potrebnih programa ?
Svaki program postoji i korisniku je sve dostupno,zavisno od pretenzija i upotrebe.

Znam …Microsoft je bas poznat po cuvanju privatnosti …i agresivnim patchevima

Па то ти ради технолошки казмат Apple. Они контролишу читав хардвер. Microsoft контролише само оперативни систем и њему и IBM-y да сви захвале што Apple никад није победио, ма колико је то тешко признати али да ти на Windows-y можеш све да инсталираш а на MacOS-y не можеш. Када кажем сви мислим буквално све.

Back