sigurnos

odjutros su nam puna usta velikih kurčeva...i u ovoj temi jelda nećemo o tome...misim podrazumeva se da svi ovlen imate 18 pa na gore cm...

dakle koko si spreman i u stanju da joj pružiš sigurnost, pošto je jelda to što žene žele kod muškarca, osim dugog jelda kurrca...?
...misim el se trudiš da ima sigurnost, ili to joj je što joj je...?
znači sigurnost...ne ona fizička da je braniš od džeparoša, nego životna...

žene stop, oću da čujem njih, ne vas...

Sad ću malo konkretnije reći: sigurnost pružiti je i po samog muškarca dobro. Raste njegovo samopouzdanje, a žene vole muškarca sa samopouzdanjem, koji usput pruža sigurnost. Druga strana medalje je ako žena u svoj toj sigurnosti malo postane zaboravna. Tačnije uljuljka se u tu sigurnost i dođe polako do neminovnog osionog ponašanja.

Sad ću malo konkretnije reći: sigurnost pružiti je i po samog muškarca dobro. Raste njegovo samopouzdanje, a žene vole muškarca sa samopouzdanjem, koji usput pruža sigurnost. Druga strana medalje je ako žena u svoj toj sigurnosti malo postane zaboravna. Tačnije uljuljka se u tu sigurnost i dođe polako do neminovnog osionog ponašanja.

e ovaj post mi se već sviđa...:worth:

Sigurnost joj pruzam preko mog posla, a posto ne mogu da ostajem dugo na poslu (zbog nje i njenih prohteva) dolazim do zakljucka da ona tezi ka nesigurnosti, iako to sama nece ili ne priznaje. Znaci ako uspem da izbalansiram porodicu i posao, eto sigurnosti i porodicne (njene) srece.

danas je to zajebbano
mislim da muškarcima teško dolazi taj klik
da žele da ženi pruže tu vrstu sigurnosti i da žele prosto da se trude pa i da se žrtvuju na neki način
jer sve je u fazu svako za sebe ovo-ono
što bi on bilo šta trebao posebno da čini

odjutros su nam puna usta velikih kurčeva...i u ovoj temi jelda nećemo o tome...misim podrazumeva se da svi ovlen imate 18 pa na gore cm...

dakle koko si spreman i u stanju da joj pružiš sigurnost, pošto je jelda to što žene žele kod muškarca, osim dugog jelda kurrca...?
...misim el se trudiš da ima sigurnost, ili to joj je što joj je...?
znači sigurnost...ne ona fizička da je braniš od džeparoša, nego životna...

žene stop, oću da čujem njih, ne vas...

Ma ne mora da bude 18+, ali da ne bude bas mikro ...dobro, necemo o tome. Trude se svakako, jer potreba za sigurnoscu je bazicna potreba. Divni muskarci, evo vam malo zenske zahvalnosti za kojom toliko vapite..

a šta s motanim peškirom...? :think:
...ja nisam skonto...

to se koristi kod sistema kada legnes i ona te zajase...
pa ima koja s plasi velicine kujca pa insistira da obmotas 2 kruga oko njega (dodje ti kao neki granicnik dokle ce da joj ulazi)
i tako spokojna moz da naskace na resto sto je ostalo od kujca

ali slucajno spadne li taj peskir a ona u zaru i ekstazi ne primeti pa joj uleti celi... :( gospodin pomiluj!

danas je to zajebbano
mislim da muškarcima teško dolazi taj klik
da žele da ženi pruže tu vrstu sigurnosti i da žele prosto da se trude pa i da se žrtvuju na neki način
jer sve je u fazu svako za sebe ovo-ono
što bi on bilo šta trebao posebno da čini
imas i onu kada kažu u fazonu ma nisam siguran ni u samog sebe sta bih i kako
pa ko ce bolje znati no ja sama npr el nesto hocu ili ne, mogu ili ne

Sigurnost nema veze sa velicinom ili obimom... :D Nemoj se previse obazirati na to, samo se izgradjuje vremenom. Potrebno je samo da se potrudis malo oko nje i da ne pravis (mnogo) gluposti.

Problem je ako njoj nije stalo do toga... Onda, lepo, bele pamucne pantalonice, leti na plazi speedo, najmanji model i resena stvar :D

Sigurnost je kad zna da je neces ostaviti zbog prve ljepse sise koju vidis .
Isto tako , sigurnost je kad zna da je neces ostaviti ako pocnes dobro
zaradjivati , a prihvatila te dok nisi imao dinara u dzepu .

znam d aje ženama zabranjen pristup, al zabrane su tu da se krše, je l te?
moram dodati...sigurnost je kad žena zna da će on biti tu uvijek...u dobru i zlu...i to ne samo fizički već sa svim svojim kapacitetima

Back