Razici se naravno, nije uvek jednostavno i lako, pogotovo ako imas decu, ako si u braku. Da, treba da ostane i bez zene i dece, dok se ne nauci vladanju, jer nasilje nije resenje. Cekaj, ako cemo po tome, sta mislis sta ja onda treba da radim nekome ko mi je pre pet godina otoisao bez reci, promenio broj i kao da me nema? Sto sada nakon pet godina i trece veze, opet dozivljavam isto, da neko koga sam ja grlila i ljubila ne nalazi za shodno da mi kaze u lioce da me ne voli? Zar mislis da to nepostovanje mene ne proizvodi bes i da se ne osecam ljutom? Ali opet nisam niti agresivna niti nasilna, jer nije moj problem vise ako neko vise ne vidi koliko ja vredim kao covek. Mislim, sta milis da onda svi treba da rade? Lepo se okrenes i to je to. Prihvatis da ima svakakvih. Pokusavas da resis lepim, kao i ja, razgovorom, delima, emocijama da popravim sve i da dobijem objasnjenje a kada vidis da ne vredi, da neko nece i da je u glavi vec neka peta verzija i iskrivljena slika svega, lepo se pomiris sa tim i to je to. Tako to rade normalni ljudi. Tako bi mogli svi sada, jer svakome je neko nesto uradio ili nazao ucinio. A ta zena, ona ce danas tako njemu, drugom, petome, shvatas? Ko je lud, lud je i njegovo je bilo da kaze, aha razvodim se, aha ne razvodim se. To je kao ispit. Imas pitanja , i ima izbor. Polazi ili nemoj, tvoj je problem. To je kao i kada gledas ubistvo a nista ne uradis, svejedno si saucesnik iako nisi povukao oroz, ali si fakat nista uradio da to sprecis. tako da, ona je takva kakva je, a na njemu je bilo to da prihvati ili ne a on samo sebi sada stavio jos vecu brigu na vrat, pa ce umesto razvoda sada jos da pridoda za nanosenje telesnih povreda, da ga tuze, pa ce onda to jos veci bes da proizvede u namucenog coveka, jer ce se osetiti grozno, jer je fakat pre lemanja zene on bio napacena dusa a tada se covek ionako vec oseca ranjivo i upada u neki drugi krug gde ce njemu kao prvobitnoj zrtvi da kazem, da se jos i sudi. Eto, kako ljudi sebi zakomplikuju, pa umesto da njega zastite da nije bilo lenja zene jer sada to nece biti moguce sada ce sve da krene po jos losijoj inerciji koja ce samo kao grudva, da dobija an snazi, jer tada mu ni decu en bi oduzimali a ona ce sada imati argumente i na sudu, pa ce biti i ono cega bilo nije a cega jeste ce da se prenaduva...vec vidim scenario a ko ce najvise da pati....Deca. Da je on u glavi odmah imao decu, davno bi to resio u vidu razlaza , makar da njih spase. da, ponekad su i roditelji sebicni, isteruju svoje a deca pate.