Сигуран сам да Теша Тешановић болује од аутизма

Стручњак је зато што је стручан. А такву репутацију има, ко сам ја да сумњам у то. Дао је хиљаду информација које ја наравно нисам могао да пропратим јер сам тотални лаик. Такав стил има, професорски. Више бих волео да видим људе из академског света у столици него неке дејане лучиће и сличне ликове.

Uglavnom se sve svodi na ponavljanje iste mantre ,,Vucic je izdajnik,*****,prodao je Kosovo``,truju nas na x nacina,``vanzemaljci,``zestoki momci``Milosevic`` i slicne teme,i to sve zasnovana na nekim rekla kazala dokazima i cinjenicama.
Не знам, ја те ствари од тебе први пут чујем. Биће да гледамо различите емисије.

Вишекруна је сад у Холандији, прави дисидент. Иначе, код Теше видим искрену намеру да направи нешто добро. Очекујем да убудуће буду звали већи број квалитетнијих гостију. Слушао сам баш јуче једног стручњака за наоружање с Машинског. Већину ствари га нисам разумео, али волео бих да таквих гостију буде више.
Balkan info nije ideja niti delo biorobota Tesanovica,vec nekog lika iz CG.

Испушта неартикулисане звукове, или прича претихо и неразговетно или се дере као магарац, има потпуно одсуство такта и емпатије за госте. Прекида госте у поле реченице, скаче са теме на тему конфузно како му дуне, највише му се свиђа да испитује госте о неким вулгарностима и гадостима. Нема уопште свест шта је умесно и неумесно питање, користи просте изразе потпуно неумесно и беспотребно. Сигуран сам да болује од неке врсте аутизма

Teša ne boluje od autizma i ništa od rečenog nema apsolutno nikakve veze sa autizmom.

Испушта неартикулисане звукове, или прича претихо и неразговетно или се дере као магарац, има потпуно одсуство такта и емпатије за госте. Прекида госте у поле реченице, скаче са теме на тему конфузно како му дуне, највише му се свиђа да испитује госте о неким вулгарностима и гадостима. Нема уопште свест шта је умесно и неумесно питање, користи просте изразе потпуно неумесно и беспотребно. Сигуран сам да болује од неке врсте аутизма

Pa niko danas nije idealan, niti potpuno zdrav. Podji prvo od sebe? Svi mi imamo neke nedostatke, ali to nas ne sprecava da se borimo I radimo. Narod ga je prihvatio onakvog kakav jeste I prepoznao njegove vrijednosti, kao novinara.

Pa niko danas nije idealan, niti potpuno zdrav. Podji prvo od sebe? Svi mi imamo neke nedostatke, ali to nas ne sprecava da se borimo I radimo. Narod ga je prihvatio onakvog kakav jeste I prepoznao njegove vrijednosti, kao novinara.
nylh15nf8rz21.jpg

Back