Signali...

Hehehe.... Mozda lici,ali nije iz filma. Inspiraciju sam dobila iz situacije u kojoj se trenutno nalazim....
Odlucih da iskuliram sve na neko vreme. Da pustim da se smire strasti. Za posle cemo videti... :)

A za "signale" savetujem svina oprez! Mogu se pogresno protumaciti i biti,u najmanju ruku, dvosmisleni... :)

Da li imate neke sigurne znake po kojima ste 100% sigurne sa se nekome svidjate? Nesto sto uradi ili kaze i vi tada jednostavno znate...

:)

nemam pojma, nisam nikad imala takve dileme... ja znam da se svima svidjam, neki se prave hard to get, ali brzo pukne taj balon

Nikad nisam srela muskarca kome se nisam dopala! covece... cak sam i pederima bila simpaticna

Da li imate neke sigurne znake po kojima ste 100% sigurne sa se nekome svidjate? Nesto sto uradi ili kaze i vi tada jednostavno znate...

Skoro sam se nasla u situaciji da sam mislila da se svidjam jednom momku (a bogami svidjao se i on meni ;) ) i od njega dobijala te "signale"... Od onih najjednostavnijih da me uhvati oko struka,da mi namiguje,kada izadjemo da peva neku pesmu neprestalno da gleda u mene,da me poljubi u obraz bezbroj puta,da se skroz neobavezno drzimo za ruke... Kao malo tezu varijantu istih sam dozivljavala ona njegova pitanja "da li si zaljubljena?" i slicna...
A onda se dogodila strasna stvar! Nacula sam sasvim slucajno da se svidjam njegovom drugu. Zapravo nasem zajednickom drugu od koga te iste "signale" nisam ni primetila. Shok! Nisam znala ni kako da se postavim ni sta da radim...Uzasno osecanje.... Moguce je da jednostavno nisam zelela da primetim,ali od tog druga nije bilo nicega od vec gore navedenog. I dalje ne znam sta da radim.... Saveti bi dobro dosli... Ako je koji pripadnik muskog roda ovde zalutao,molim i njega za misljenje.... :)

Neki ljudi vole da fleretuju. Sviđa im se sopstveni odraz u tuđim očima. Vole da vide dejstvo svojih reči ili pokreta na drugome. Takvih primeraka ima među oba pola. Možda je dečko koji ti se dopada jedan od njih. Obrati pažnju na to kako se ponaša prema ostalim cicama u društvu. Ako i njih hvata oko struka, pita za dečka i sl. onda si dušo draga naletela na Petra Pana, večitog dečaka.....za koga je sve igra.
U priči nije bitno kome se ti sviđaš, već ko se tebi dopada. Moj savet ti je, odmakni se malo od obojice, neka oni reše stvari među sobom. Ako ti priđe onaj za koga nisi zainteresovana daj mu to otvoreno do znanja. Bez onog "ne znam, možda, razmisliću...". Treba poštovati tuđa osećanja ako očekuješ da i drugi poštuju tvoja.
Neodlučne žene naprave od sopstvenog i tuđeg života čitavu zbrku.... Ne umeju da kažu "ne", kukavice su da otvoreno izgovore svoje misli i želje i daju muškarcima pogrešne signale. Jednom rečju "zavlače ih". U ljubavnim odnosima, igrice su dozvoljene (one su začin, daju aromu flertu) ali postoji momenat kada je iskrenost presudna. Deluješ mi mlado. Tek su pred tobom ljubavna iskušenja. Ali ma koliko loših i dvoličnih ljudi sretala trudi se da ti ne budeš jedna od njih. Jer zar se mora otkinuti komad tuđeg mesa ne bi li se nahranila sopstvena sujeta...

nemam pojma, nisam nikad imala takve dileme... ja znam da se svima svidjam, neki se prave hard to get, ali brzo pukne taj balon

Nikad nisam srela muskarca kome se nisam dopala! covece... cak sam i pederima bila simpaticna
E ja sam imala jednu takvu drugaricu! To je bilo ludilo koliko su muškarci otkidali za njom!
A ona se uvek normalno oblačila, nije se šminkala, ali je jako lepa i zgodna i izuzetno inteligentna.... Hehehe, smrt kombinacija za muškarce :D
Ja sam bila ona ružnija drugarica, naravno, a uživala sam da gledam momke kako se peku. Neki su udarali odma, onako sirovinski, neki su glumili ludilo, kao nezainteresovani, ali su svi otkidali...
Neverovatno...

Super smo se zezale na račun momaka, tako ih je šetala i zezala, oni jadni nisu znali šta ih je snašlo. Najviše je volela te što su kao nezainteresovani. E oni su najgore prolazili...

Eeee, vremena, vremena.... (Znam da je off topic, ali morala sam :D)

Imam 7 cula
Sta cu
Opaka sam znam, ali me bas briga
onaj koji je prema sebi bio iskren, nikada nije bio povredjen s moje strane, nikada
Vrlo je lako izvesti zakljucke ako to i zelis stvarno

Back