Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Imam toga još... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uh sunce ti poljubimjel postoje neki signali po kojima znate da neko hoće kres šemu/vezu/brak i kako se ti signali razlikuju u odnosu na to šta osoba želi od te tri navedene stvari i da li su signali različiti ako ih šalje osoba koja je slobodna i osoba koja je u vezi ili braku i ako se razlikuju onda po čemu se razlikuju?
i jel znate vi onu pesmu mali signali su sos za ljubav? (ne sos kao jelo, nego esoes)
i nema potrebe da otvarate još signalnih tema, mislim da sam ovom sve obuhvatila.. ako nisam dajte mi signal da sam napravila propust..
ćao, cmok
perverznjaku jedan..Imam toga još...![]()
A jel da da jesam?perverznjaku jedan..
jel postoje neki signali po kojima znate da neko hoće kres šemu/vezu/brak i kako se ti signali razlikuju u odnosu na to šta osoba želi od te tri navedene stvari i da li su signali različiti ako ih šalje osoba koja je slobodna i osoba koja je u vezi ili braku i ako se razlikuju onda po čemu se razlikuju?
i jel znate vi onu pesmu mali signali su sos za ljubav? (ne sos kao jelo, nego esoes)
i nema potrebe da otvarate još signalnih tema, mislim da sam ovom sve obuhvatila.. ako nisam dajte mi signal da sam napravila propust..
ćao, cmok
Dje nadje taj jaki intenzitet, ja sam bre čovek u godinama, a nije ti više ni u modi, čak se i ratuje putem sukoba niskih intenziteta.Samo zato sto ja ne umem da ih prepoznam necu reci da ne postoje, vama svima zelim da ih prepoznate uvek i da se sto vise ****** nemilosrdno i jakog intenziteta.
Oni koji su na toj sljivi ne piskaraju po forumu,nego 'rade radnju' i mudro cute...ovaj deka je 24/7 na afričkoj šljivi
limited edition![]()