signali uopšteno

gost 445101

zmajka
Poruka
45.745
jel postoje neki signali po kojima znate da neko hoće kres šemu/vezu/brak i kako se ti signali razlikuju u odnosu na to šta osoba želi od te tri navedene stvari i da li su signali različiti ako ih šalje osoba koja je slobodna i osoba koja je u vezi ili braku i ako se razlikuju onda po čemu se razlikuju?
i jel znate vi onu pesmu mali signali su sos za ljubav? (ne sos kao jelo, nego esoes)
i nema potrebe da otvarate još signalnih tema, mislim da sam ovom sve obuhvatila.. ako nisam dajte mi signal da sam napravila propust..
ćao, cmok

jel postoje neki signali po kojima znate da neko hoće kres šemu/vezu/brak i kako se ti signali razlikuju u odnosu na to šta osoba želi od te tri navedene stvari i da li su signali različiti ako ih šalje osoba koja je slobodna i osoba koja je u vezi ili braku i ako se razlikuju onda po čemu se razlikuju?
i jel znate vi onu pesmu mali signali su sos za ljubav? (ne sos kao jelo, nego esoes)
i nema potrebe da otvarate još signalnih tema, mislim da sam ovom sve obuhvatila.. ako nisam dajte mi signal da sam napravila propust..
ćao, cmok
Svako hoce torbati dok se ne ozeni. A ko jebbe taj i najebbe

ćao, cmok
A jel' bi mogla ti da procitas prvu recenicu naglas a da se ne onesvestis od hipoksije? :eek:
Imaju neki cudni signali,tacke se zovu,podeli malo na vise delova...Jedva shvatih sta je bilo pitanje :)
To se vise oseti,nema tu nekog signala,zavisi od zene/devojke.
Imas zena koje bi htele samo prolaznu vezu,ali signale daje njen muz,pa ti bude malo strasno,pogotovo ako ima 2m i 120kg.
Neka bi odma' da se udaje,a pokusava da signalizira da je nedodirljiva...

Back