Sibirski haski pitanje

Djox010

Zainteresovan član
Poruka
277
nedavno sam kupio od coveka belu zenku haski-a ..kaze da ima 3 meseca ali je dosta velika i ima veoma dugacku dlaku,mozda zato sto nisam navikao na velike vrste psa ali stvarno mi ne izgleda kao da ima 3 meseca....N'o oko nje se muva neki zaostali terijer,da li je moguce parenje ako ona ima samo 3 meseca,ako jeste kako da ga sprecim,da gadjam terijera cipelom?

Poslednja izmena:
nedavno sam kupio od coveka belu zenku haski-a ..kaze da ima 3 meseca ali je dosta velika i ima veoma dugacku dlaku,mozda zato sto nisam navikao na velike vrste psa ali stvarno mi ne izgleda kao da ima 3 meseca....N'o oko nje se muva neki zaostali terijer,da li je moguce parenje ako ona ima samo 3 meseca,ako jeste kako da ga sprecim,da gadjam terijera cipelom?

Ne ,nije moguce. Zenka ima teranje tek kada napuni 8 meseci.Pse stenci uopste ne zanimaju, cak i beze od njih jer su im dosadni, tako da je tebe taj covek
prevario, a ne razumem zasto uopste kupujes psa bez ikakvih papira. Uostalom, trebalo je da je vakcinises, pa bi ti i veterinar rekao da li je stene ili odrasla kuja.

Odrasli samojed, koliko vidim. Bas te zavrnuo. :( I da, idi kod veta. Stenci sa 4 meseca menjaju zube i posle im se stalni zubi trose odredjenim tempom. I pazi da ne zavrsis sa stencima samojedXterijer.

Poslednja izmena:
Сибирац сигурно није,а врло лако је могуће да Самојед или мешанац самоједа.Ако ћеш да задржиш то куче,пошто сумњам да можеш да га вратиш човеку који те је преварио,иди одмах код ветеринара,вакцинише је али уложи још мало пара па је стерилиши да не би имао касније много већих проблема.

Back