Sensei Master Moderator Poruka 92.189 13.07.2023. u 07:38 - Šiacu masaža #1 Imam neki šiacu masažer za vrat ali nisam to baš koristio a i ne znam kako se pravilno radi. Da li imate iskustva sa šiatsu masažom?
Imam neki šiacu masažer za vrat ali nisam to baš koristio a i ne znam kako se pravilno radi. Da li imate iskustva sa šiatsu masažom?
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 13.07.2023. u 08:41 - Šiacu masaža #2 Sensei: Imam neki šiacu masažer za vrat ali nisam to baš koristio a i ne znam kako se pravilno radi. Da li imate iskustva sa šiatsu masažom? Kliknite za proširenje... Је л то онај електрични, што вибрира? Двосмислено
Sensei: Imam neki šiacu masažer za vrat ali nisam to baš koristio a i ne znam kako se pravilno radi. Da li imate iskustva sa šiatsu masažom? Kliknite za proširenje... Је л то онај електрични, што вибрира? Двосмислено
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.736 13.07.2023. u 09:11 - Šiacu masaža #3 Metneš ga i stisneš dugme
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.195 13.07.2023. u 09:12 - Šiacu masaža #4 Sensei: Imam neki šiacu masažer za vrat ali nisam to baš koristio a i ne znam kako se pravilno radi. Da li imate iskustva sa šiatsu masažom? Kliknite za proširenje... pazi da te ne uvati ishijacu.
Sensei: Imam neki šiacu masažer za vrat ali nisam to baš koristio a i ne znam kako se pravilno radi. Da li imate iskustva sa šiatsu masažom? Kliknite za proširenje... pazi da te ne uvati ishijacu.
Sensei Master Moderator Poruka 92.189 13.07.2023. u 09:13 - Šiacu masaža #5 Lorelajn: Metneš ga i stisneš dugme Kliknite za proširenje... doduše, ono vibrira...
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.736 13.07.2023. u 09:15 - Šiacu masaža #6 Sensei: doduše, ono vibrira... Kliknite za proširenje... Koje? Ne znam ja šta ti imaš... Moj ima onako dve velike kugle i još 4 prstiju ili šta su već i samo se rotiraju, doista pritisak sam dodaješ.
Sensei: doduše, ono vibrira... Kliknite za proširenje... Koje? Ne znam ja šta ti imaš... Moj ima onako dve velike kugle i još 4 prstiju ili šta su već i samo se rotiraju, doista pritisak sam dodaješ.