Shvatiti sopstvenu prirodu

Demijurg

Poznat
Banovan
Poruka
7.211
space_10.jpg

Ja sam shvatio svoju prirodu: ona je uvek živa, ali ne tako kako svi misle. Ja ne želim da živim u ovom životu, pomoću znanja subjektivnog sveta, ili iskustva subjektivnog sveta. Ljudi mi govore da moram da živim, ali ja neću da živim tako. Ja sam živ zbog svoje sopstvene prirode: ona je tu, ja sam tu, ali samo zbog postojanja. Moje pravo stanje, koje je potpuno i nepodeljeno, je izvan rođenja i smrti. Mene, telo i um, nikada ne ograničavaju. Ja sam bezgraničan.

Ja sam shvatio svoju prirodu: ona je uvek živa, ali ne tako kako svi misle. Ja ne želim da živim u ovom životu, pomoću znanja subjektivnog sveta, ili iskustva subjektivnog sveta. Ljudi mi govore da moram da živim, ali ja neću da živim tako. Ja sam živ zbog svoje sopstvene prirode: ona je tu, ja sam tu, ali samo zbog postojanja. Moje pravo stanje, koje je potpuno i nepodeljeno, je izvan rođenja i smrti. Mene, telo i um, nikada ne ograničavaju. Ja sam bezgraničan.

JonStewart.GIF

space_10.jpg

Pa hajde nešto Bužapsko ođe ,brez ograničenja otkuckaj...
(Danas svratio kod Stije I tamo kod Maligana parkiro,a ono dve dugonoge remunde,štiklijane do zemlje I
jedna u tigrastoj suknjici,a Stija naišao iz svoje oštraone I kaže:"Aj na pivo da oladiš vijuge od ovog..."Jes
mi prokuvo brez termostata jbt zec što kola vuče...)

opet si se naduvo siroma?:lol:

- - - - - - - - - -

ti si beda ljudska a ne bezgraničan

opalilo ga sunce u lobanju ...pa se istripovo.....i poceo bezgranicno da lupa......jes bezgranican....to je u pravu.....:lol:

Cela planeta je opterećena .... pa smo se navikli na semitske I antisemitske ujdurme.... pih :)
previse dreke

pa kad su u vrhu svega..sposoban i slozan narod...od mene rispekt....mi srbi bi mogli nesto da naucimo od tog naroda....ako smo pametni.... i krilatica nebeski narod je krilatica jednog jevrejina....u sutini jevrejin nije nacionalna kategorija...vec duhovna....

Ima I kod njih medjusobnog sebičluka, I podosta socijaldarvinizma ... ima tu 2000.g. raznih I kombinovanih kompleksa....

moraće I to da se istutnji, malo će da grmi, ali navlače preveliko prokletstvo od mnogih....stići će ih u paketu...

(prvi su u dolivanju ulja na vatru i u Siiji) ... pusti to, nisu dobri

jer, ne gradi se svoja sreća , na tuđoj nesreći....

Ima I kod njih medjusobnog sebičluka, I podosta socijaldarvinizma ... ima tu 2000.g. raznih I kombinovanih kompleksa....

moraće I to da se istutnji, malo će da grmi, ali navlače preveliko prokletstvo od mnogih....stići će ih u paketu...

(prvi su u dolivanju ulja na vatru i u Siiji) ... pusti to, nisu dobri

jer, ne gradi se svoja sreća , na tuđoj nesreći....

ja nisam reko da su savrseni....vec da su sposobni.....to vidi i filip visnjic......:lol:

Spoznaj samog sebe, hmm, da, da ..
Pa naravno !

Kad se setim,
pre mnogo godina,
vid'o ja u "Playboy"-u dugonoge sisate plavuše,
naš'o i ja jednu !
I bude mi s ranje !

Naš'o ja drugu - ista priča !
Došlo mi da se ubijem !

Da skratim,
iz problema me izvede ćopava crnka.
Bude mi super.

Shvatim ja da ne ide da jurim Hjuove ženske.
On voli sisate plavuše,
a ja ćopave crnke.

Bilo je :
jurim za sebe ili za njega !?

Spoznam ti ja i zavolim sebe i - evo me !

Poslednja izmena:

Back