Shvalentajns dej

Jao pa ovo je strasno :(

Vidi, Pirocanac, da te pitam: eto recimo da imas jednog koji drage volje daje poklone, obraca paznju na 14 Feb, na 8 Mar, na godisnjice i rodjendane. Svakoj se zenskoj seti njenog datima i uvali joj kitu cveca, cokoladu, odvede je naveceru.

I eto uzmimo jednog nadrndanog ciciju, mrguda, sto se duri vec 15 Feb za nadolazeci 8 Mar. Sto ode u cvecaru 14 Feb da im se na-ebe majke kapitalisticke, i ni jednu jedinu ama ni laticu nece da kupi a kamo li buket za bilo koji znacajan datum bilo kome.

Sad mi kazi: sta mislis koji od ove dvojice vise yebe?

Eto, tako ti funkcionise ovaj svet.

Pa ono jeste. Yebe onaj koji vise placa. Sta to govori o yebanama?

:super:

Ajde neko iznenadjenje, lupam, pogledate omiljeni film ili nesto, jer je 15-ti cetvrtak u godini (tj. bez nekog povoda), spontano, sto bi se reklo "eto doslo mi".
Ono na odredjeni datum u toliko i toliko sati meni deluje kao obaveza, a tek to vracanje koje se ocekuje, to je tek sprdnja "ja sam tebi to i to poklonio, ti meni nisi, ja sam ovo, ja sam ono, ti nista".

Neki ljudi valjda tako iskazuju svoje emocije i mere svoju ljubav, ili smo nauceni da se tako "treba" ponasati u vezi, pa se foliramo.

Upravo to. Materijalisticko pogled koji se ni ne vidi toliko od sleposti ka trange frangama. To je ono, koliko ugadjas i poklanjas toliko volis. Sistem koji pravi retardirane kleopatre.

- - - - - - - - - -

Ja bih se ubio kada bih se odnosio prema sebi i svojoj seksualnosti na nacin da koliko mi ko pokloni neceg beznacajnog u zivotu, ili mi se seti rodjendana da toliko zasluzuje moje teeeelllloooooo. Sramota bi me bilo od samog sebe. Koliko novcica toliko zabave.

Bros+b4+hoes+is+pretty+rare+in+anime+_7db252a862177056e9e7590a22d3b761.gif
:lol:

Back