gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Pa da, čist sadizam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vid sta je karakter
Jesam.Jeste li nekad svesno i naglo prekinuli seks kad se situacija zalaufala? Ako jeste što ste to radili i kako vam je partner reagovao?
Kao koji ti je, ko si ti bre, pijana sam, vadi bre to iz mene i ustaneš i odeš, ili se desilo pre početka seksa?A bila sam mlada i popila dosta i krenem s likom u akciju i odjednom se kao otreznim i kao ******, sta radim ja ovo, i ustanem, trazim odecu, zovem taksi....
Eto, to jednom....
Pre pocetkaKao koji ti je, ko si ti bre, pijana sam, vadi bre to iz mene i ustaneš i odeš, ili se desilo pre početka seksa?
Jeste li nekad svesno i naglo prekinuli seks kad se situacija zalaufala? Ako jeste što ste to radili i kako vam je partner reagovao?
He, dakle nisi u sred seksa pobegla nego pre!Pre pocetka
Ko zna s kakvima se ti to družišza muškarce još nisam čula da toliko brinu o posledicama
Ona sa stugotsom ne razgovara, a neka meni neko objasni ZASTO JA NJU UOPSTE VIDIM kad mi je na opciji "ignoriši"?!Pošto sa stugotsom ne razgovaram, neka mi neko drugi objasni
Ona sa stugotsom ne razgovara, a neka meni neko objasni ZASTO JA NJU UOPSTE VIDIM kad mi je na opciji "ignoriši"?!
Ma hajde bre, kakve su to bajke, kad su Zvezda i Steaua bili zajedno u 4. kolu kvalifikacija?Znam lika, jednog od admina jedne od poznatijih stranica na internet nebu balkana, a koji se toliko uplasio da nece uspeti da penetrira kako kaze u "pravu rupu", pa je po njegovim recima "prekinuo citavu pricu, pokupio se i seo u obliznji kafic da gleda mec 4. kola kvalifikacija izmedju Zvezde i Steaue." Imao je 23 godine tad...
Ma hajde bre, kakve su to bajke, kad su Zvezda i Steaua bili zajedno u 4. kolu kvalifikacija?