Shutdown

Рецимо: чујеш врисак у згради, полицијске сирене испред куће, неко баци петарду, гром удари у суседни солитер, онесвестиш се од сексуалног узбуђења, онесвестиш се зато што имаш много велики прилив крви у полни орган, њен папагај ти слети на главу, рођак којег ниси видео 6 месеци ти шаље поруку да је испред улаза и да му отвориш интерфон, итд...

Рецимо: чујеш врисак у згради, полицијске сирене испред куће, неко баци петарду, гром удари у суседни солитер, онесвестиш се од сексуалног узбуђења, онесвестиш се зато што имаш много велики прилив крви у полни орган, њен папагај ти слети на главу, рођак којег ниси видео 6 месеци ти шаље поруку да је испред улаза и да му отвориш интерфон, итд...
Шалу на страну, ја сам једном прекинула јер сам добила несносну главобољу услед превеликог узбуђења. Престала да дишем, јадна, и ћао. Као хиљаду огромних игала да ми се заболо у главу.

Шалу на страну, ја сам једном прекинула јер сам добила несносну главобољу услед превеликог узбуђења. Престала да дишем, јадна, и ћао. Као хиљаду огромних игала да ми се заболо у главу.
Što me plašiš sad, sklona sam migrenama, kako je to moguće tako odjednom, aaaaa

Sve je to prinuda, on je napisao "svesno", što sam protumačila kao svojevoljno

Desilo mi se par puta, prvi put sam pomislila gotovo je evo ga mozdani, kakve sam srece ima da se slogiram u sred seksa ima takvu da me skupljaju ovi iz hitne

Beše u Kamijevom "Strancu" lik ga izvadi neposredno pre nego što vidi da će ona svršiti, da bi joj se osvetio?

Probao sam to jednom davno, da je naučim lekciju. Htela je da me ubije lol.

Back