stugots
Čovek
- Poruka
- 37.274
Jeste li nekad svesno i naglo prekinuli seks kad se situacija zalaufala? Ako jeste što ste to radili i kako vam je partner reagovao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svašta s tobom stugotse
pa zašto bi iko to radio?Ne razumin?
pa zašto bi iko to radio?
Шалу на страну, ја сам једном прекинула јер сам добила несносну главобољу услед превеликог узбуђења. Престала да дишем, јадна, и ћао. Као хиљаду огромних игала да ми се заболо у главу.Рецимо: чујеш врисак у згради, полицијске сирене испред куће, неко баци петарду, гром удари у суседни солитер, онесвестиш се од сексуалног узбуђења, онесвестиш се зато што имаш много велики прилив крви у полни орган, њен папагај ти слети на главу, рођак којег ниси видео 6 месеци ти шаље поруку да је испред улаза и да му отвориш интерфон, итд...
Što me plašiš sad, sklona sam migrenama, kako je to moguće tako odjednom, aaaaaШалу на страну, ја сам једном прекинула јер сам добила несносну главобољу услед превеликог узбуђења. Престала да дишем, јадна, и ћао. Као хиљаду огромних игала да ми се заболо у главу.
Sve je to prinuda, on je napisao "svesno", što sam protumačila kao svojevoljnoРецимо: чујеш врисак у згради, полицијске сирене испред куће, неко баци петарду, гром удари у суседни солитер, онесвестиш се од сексуалног узбуђења, онесвестиш се зато што имаш много велики прилив крви у полни орган, њен папагај ти слети на главу, рођак којег ниси видео 6 месеци ти шаље поруку да је испред улаза и да му отвориш интерфон, итд...
Aha otero je na kupanje
Па и ја сам. Контам да је зато и могуће.Što me plašiš sad, sklona sam migrenama, kako je to moguće tako odjednom, aaaaa
Desilo mi se par puta, prvi put sam pomislila gotovo je evo ga mozdani, kakve sam srece ima da se slogiram u sred seksa ima takvu da me skupljaju ovi iz hitneШалу на страну, ја сам једном прекинула јер сам добила несносну главобољу услед превеликог узбуђења. Престала да дишем, јадна, и ћао. Као хиљаду огромних игала да ми се заболо у главу.
То нико није урадио. Није као да секс траје маестрално дуго, па да има шта да се прекидаSve je to prinuda, on je napisao "svesno", što sam protumačila kao svojevoljno
То нико није урадио. Није као да секс траје маестрално дуго, па да има шта да се прекида![]()
Шта си урадио. У сред секса си, са пенисом у ерекцију, устао и почео да облачиш панталоне?Rejmond u Strancu i ja jesmo, alo
Шта си урадио. У сред секса си, са пенисом у ерекцију, устао и почео да облачиш панталоне?
Vid sta je karakter