Shulavi tule?

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Sad mi je bas doslo da ovo pitam, iako sam hteo mnogo ranije, ali me jedan post podsetio na to.

Koliko obracate paznju kako taj eventualni buduci partner razmislja? Da li obracate paznju na sitnice u razmisljanju i na taj nacin vidite da li razmislja povrsno itd.?

Kao npr. cesto neko kaze izreku "poklonu se ne gleda u zube" a prava je "Poklonjenom konju se ne gleda u zube". Logicno je da ne moze svaki poklon imati zube.

Pa me zanima koliko iz toga mozete shvatiti da ta osoba slepo ponavlja tudje izreke, ( bez razmisljanja i shvatanja poente iste) koje je negde cula. Ispada da takva osoba dobar deo zivota razmislja iz tudje glave.

Da li srecete puno takvih shulavih tulavaca/shulavih tulavica?

Da. Samo, to u vezi sa izrekama ne mora biti tačno. Može je shvatati, ali, eto, po navici ponavljati pogrešno. Što nije opravdanje, ali ljudski je grešiti. Nedovoljno je to materijala da bi nekoga smatrao glupanom.

pa ono kako rece @Treca bitno je da sam sebe shvata..tj kapira sta oce da kaze..:lol:

..i da drugi mogu naslutiti:mrgreen:

Ne smeta mi ako je osoba malo povrsna,svi smo takvi ali u razlicitim stvarima.Nevalja ako je povrsna u svemu....

Sad mi je bas doslo da ovo pitam, iako sam hteo mnogo ranije, ali me jedan post podsetio na to.

Koliko obracate paznju kako taj eventualni buduci partner razmislja? Da li obracate paznju na sitnice u razmisljanju i na taj nacin vidite da li razmislja povrsno itd.?

Kao npr. cesto neko kaze izreku "poklonu se ne gleda u zube" a prava je "Poklonjenom konju se ne gleda u zube". Logicno je da ne moze svaki poklon imati zube.

Pa me zanima koliko iz toga mozete shvatiti da ta osoba slepo ponavlja tudje izreke, ( bez razmisljanja i shvatanja poente iste) koje je negde cula. Ispada da takva osoba dobar deo zivota razmislja iz tudje glave.

Da li srecete puno takvih shulavih tulavaca/shulavih tulavica?
E jeste mi bitno. Recimo, po načinu na koji se šališ (ili šta god) ja bih te baš definisala kao ovo što si opisao, dakle ne kao glupana nego kao šulavog tuleta.
Al' mož' biti da si ti neki ultrafini pametni dečko, samo što ja to jednostavno ne mogu da izvalim iz tvojih postova.

Dobro, mislim, izostavila sam bitan deo o eventualnom budućem partneru. Za njega sve to važi samo na kvadrat.

Presao sam sa reci na dela..rekoh..ne pravim torbe,,jebbem sa zamuckivanjem...otvorili se novi vidici...a i torbe nisu los biznis...

Pises kao sumanut....bokte, ne da mi se da pohvatam sta htjede reci.....al' ne mari, i ne objasnjavaj................nego, ja samo pozeljeh da ti, jelte, otvorim te nove vidike:D, pa da bespotrebno ne zamuckujes( da ne ****** nego jеbes)..........ali, ako je tebi dobro, meni je srce k'o kuca!

Laku noc Dragance!
Slatke snove sanjaj!

Pises kao sumanut....bokte, ne da mi se da pohvatam sta htjede reci.....al' ne mari, i ne objasnjavaj................nego, ja samo pozeljeh da ti, jelte, otvorim te nove vidike:D, pa da bespotrebno ne zamuckujes( da ne ****** nego jеbes)..........ali, ako je tebi dobro, meni je srce k'o kuca!

Laku noc Dragance!
Slatke snove sanjaj!

Lakku nnoc PIL i slatke snove ti takodje zelim

Back