shtrc!

Spiralom se valjda fizički sprečava prodor sperme u matericu, tako da mogu da je koriste i devojke...a to se vadi...
Ali uglavnom je koriste žene zle sreće sa muževima, koji imaju slabu kontrolu...:per:

a015.gif

Dobro...:rumenko:

Spiralom se valjda fizički sprečava prodor sperme u matericu, tako da mogu da je koriste i devojke...a to se vadi...
Ali uglavnom je koriste žene zle sreće sa muževima, koji imaju slabu kontrolu...:per:

Spiralu su na neki način izmislili Beduini za kamile. Pri dugim putovanjima koristili su kamenčiće koji su kod kamile izazivali blagu lokalnu upalu koja je sprečavala nidaciju. Na taj način deluje i moderna humana spirala.
Problem je da može doći do vanmaterične trudnoće, a teško bi se trajna (višegodišnja) iritacija tkiva mogla preporučiti devojkama.
:eek:

pitanje prvenstveno za devojke:

drage moje,
shta bi ste uradile (da ste u manje-vishe ozbiljnoj stabilnoj vezi uz povremene trzavice)imate sex sa svojim dragim (bez zashtite of corse),i taman da dodje do vrhunca,kaze:''necu josh,necu josh" , a vi pritom osetite da se malo prolio u vama.
da bi vam posle rekao:''pa mislim da nisam u tebe'' ,i kasnije vidite beli trag po crnim gacicama (od svrshetka naravno!)
pritom o bebi ne prichate ni u najavi...

kako bi odreagovale da vas dechko ovako zavrne?!

pitanje za momke:

da li bi ste neshto ovako uradili svojim curama?!
Ne, pazio sam uvek.

Back