shtrc!

lepa zgodna neophodna

Zainteresovan član
Poruka
368
pitanje prvenstveno za devojke:

drage moje,
shta bi ste uradile (da ste u manje-vishe ozbiljnoj stabilnoj vezi uz povremene trzavice)imate sex sa svojim dragim (bez zashtite of corse),i taman da dodje do vrhunca,kaze:''necu josh,necu josh" , a vi pritom osetite da se malo prolio u vama.
da bi vam posle rekao:''pa mislim da nisam u tebe'' ,i kasnije vidite beli trag po crnim gacicama (od svrshetka naravno!)
pritom o bebi ne prichate ni u najavi...

kako bi odreagovale da vas dechko ovako zavrne?!

pitanje za momke:

da li bi ste neshto ovako uradili svojim curama?!

Legla bih da spavam.
Ustala bih , otisla u apoteku , kupila Postinor. Popila bih.
Onda bih otisla kod ginekologa, radila hormone i ustanovila koje tablete mi odgovaraju.
Kupila bih ih i uzivala.. :manikir:

drage moje,
shta bi ste uradile (da ste u manje-vishe ozbiljnoj stabilnoj vezi uz povremene trzavice)imate sex sa svojim dragim (bez zashtite of corse),i taman da dodje do vrhunca,kaze:''necu josh,necu josh" , a vi pritom osetite da se malo prolio u vama.
da bi vam posle rekao:''pa mislim da nisam u tebe'' ,i kasnije vidite beli trag po crnim gacicama (od svrshetka naravno!)

pitanje za momke:

Bi sto ne bi, pa u sebe ne mogu svrsiti. I prihvatio bi dete kao da je moje.:D

da vam ne bi izrasli ocnjaci i zaklale neduznog momka, ovako cemo
odgovornost je i na njemu i na tebi
vidis, krivi prirodu zaista, jer, znas, kada musakrac stavi svoj penis u tvoju vaginu, gle cuda, mozes dobiti bebca :D
ako ti nisi znala, eo ovo je premijera
a posto i ti sigurno ucestvujes u tom odnosu, neka ti to bude za sledeci put
cisto ako ne zelis da zatrudnis da razmislis o vise nacina kontracepcije, pre nego stavis punu odgovornost na jednog od aktera

1. bez zashtite of course.... sine =(
2. osetite da je malo shtrcnuo? ja se sad osetjam jako neosetljivom, ja nikad nisam osetila da je neko malo shtrcnuo...
3. a trag ne mozhe biti tvoj?
4. jel se ja ovo opet lozzim bzvz?
nadam se da da =I

drage moje,

pitanje za momke:

Odreagovala bih kontracepcijom, ako ne želim bebu. A u njega ne bih više imala poverenja. Uostalom, ko još veruje u metodu prekinutog snošaja... Neozbiljno.

Back