DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
shta vash zhivot chini lepim...?
hvala...
hvala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bajs sex sunce more
kako sad ovo...?To što.sam.zdrava
Moji veliki momci , brat koji je daleko
Roditelji
Selo,priroda
Bajs, pas..
A jel`smemo da znamo u kom to lepom gradu zivismoje dete,moj muz,moja porodica tamo u srbiji,i prijatelji,svuda
prvenstveno ljudi
pa onda: trenutno ovaj lep grad,svaki put kad prelazim preko mostova,trgova kazem sebi da malo nas ima tu srecu da zivi ovde,i da treba svakog trenutka da budem svesna ove lepote
moj zivot cini lepim i ovaj francuski pasos u tasni,to uopste nije zanemarljivo
ukusi
kako zaboravih ovu boule de poil,moj macor![]()
A jel`smemo da znamo u kom to lepom gradu zivis![]()
godpodine,obrazlozenje...:gospodja, obrazloženje...:
ako neko ko ti je drag zhivi daleko i ti jelda patish za njim(e) nemozhe ti zhivot biti lep zbog toga...misim ja to tako kontam...
nadam se da je moje chudjenje sad makar malo jasnije...
hvala...
pa dobro i ja sam u inozemstvu,ima lepih gradova svakako,ali nista ne moze da zameni nase lepe gradove,moju Banjaluku,a el to bitno...?
misim dovoljno je što je u ptanju inozemstvo...
pa dobro i ja sam u inozemstvu,ima lepih gradova svakako,ali nista ne moze da zameni nase lepe gradove,moju Banjaluku,![]()
A jel`smemo da znamo u kom to lepom gradu zivis![]()
nije dovoljno,grad je zaista lep,bez obziraa el to bitno...?
misim dovoljno je što je u ptanju inozemstvo...
ochigledno se nismo lepo razumeli...ali mrzi me vishe da pishem da razjashnjavam...godpodine,obrazlozenje...:
i moja sestra od tetke zivi u kanadi,pa ipak mi je ona jedna od najvecih sreca u zivotu
a tuga i sreca po nekad idu pod ruku
hvala...
![]()
nije dovoljno,grad je zaista lep,bez obzira
![]()
pa to sam pisala 100 puta,mislim poJenta je naci lepotu valjda
letos smo isli kod tetke na dunav,to je jedno parce zemlje na duvanu,koje su oni iznajmili na 100god,ima neka kolibica,dva camca,bastica s lubenicama i paprikama i paradajzom
meni je to bio jedan od najlepsih dana,rostilj,lubenica i pivo se hlade u dunavu,mi neki pecamo neki rostiljaju,moj teca je kao haklberi fin stvarno![]()
cesto mastam o tome
a to je samo jedno parce zemlje,ma parcence