Shta mislite o plavim ocima....?:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa zavisi ko te gleda i kako te gleda......
ako me pogleda neko na ulici koga prvi put vidim necu da osetim nista i retko me zaintrigira pogled nekoga koga ne poznajem.vise volim da gledam ljude koji mi nesto znace.kad me pogleda neko ko mi je bitan osetim nesto bez obzira na boju ociju.ja imam tamno braon oci i kazu da mi je pogled nadmen,u sta ja apsolutno ne verujem jer svakoga gledam drugacije.....

daklem boja je nebitna:).....

Ja imam plave oči. Obožavam plavu boju, tako da mi je super, ne bih ih menjala sa sve dioptrijom!!
Nisam znala da ima toliko nepristalica plavih očiju.
Sad me poraziše. Pih, mene briga, mnogi su mi rekli da imam lepe oke i držim se toga.
:):) Inače, takođe volim i kad neko drugi ima plave oči, mada ne volim sve nijanse. Najbolje su tamno-plave ili nebo-plave.
Tako se bar meni sviđa. Crne su mi mnogo bezlične, a zelene, pa šta znam, neutralna sam.

Sad znamo da imas plave oci...i sta?:)

xaxa,to nije bio cilj,hocu da znam shta drugi misle o plavim ochima...:) a i ja nisam znala da ima toliko njih koji ne vole plave ochi,sad mi je to chudno,mislim,necu da ovo protumachite pogreshno,ali ja josh nisam naishla na nekog ko mi nije reko da imam mnogo lepe ochi...
za hladan pogled,mislim da je to pogreshno,takodje i za prozirnost plavih ochiju...ne svih,ni ja ne volim bledo plave ochi,i meni su zastrashujuce,ali nisu sve plave okice takve...:D:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back