Shta mi se danas desilo,ne verujem...

Al mi je definitivno najjajche od svega shto je ONA bila ta koja je insistirala na ovoj vezi,ONA bila ta koja
je slala po 4-5 poruka svaki dan koje su uglavnom glasile: Ne mogu da zivim bez tebe......i iako nisam
nishta posebno bio vezan za nju,ipak mi je ono prijalo to kako se ophodila i sad ovo....misim bukvalno je
nemoguce da joj oprostim ovako neshto.

Merlin bi rekao: Sve je laz,samo pusta laz,shto se oko nas u krug vrti.....

Veruj da su ti zauzeti namazaniji i uvek tako olako salju komplimente i privlace nekim vanzemaljskim ponudama za brak i decu..kunu se u dozivotnu ljubav maltene posle 2 pica:lol:

Glupo je ostati sa takvom osobom.
Ni sex nije vredan toliko.
Tvoj izbor.
Pitanje:
Ukoliko ostanes sa njom iz razloga kres-kombinacija, osveta i slicno, jesi li dovoljno covek da se suocis sa sobom?
I kako ces onda oprostiti sebi?
Jer, tudje greske ne zaboravljamo ali oprastamo pre nego svoje.

Ukratko:raskidam sa devojkom sa kojom sam u vezi 3 meseca,javlja mi se juche njen bivshi momak,sa kojim
je bila u paralelnoj vezi za koju ja nisam znao,znachi drugi ju je kresao dok sam ja bi sa njom i ona
sad trazi za oprostenje,cak je i kleknula danas pred mene......nije bitno...

Postavlja se pitanje,posle ovako nechega imas osecaj kad bi joj oprostio mogao bi da se ponasham
kako ocu,da budem gad,ona ne bi smela da pisne jer bi bila u takvoj situaciji.

Ali ja nisam takav,prevarila me i to na najgori moguci nachin,to joj ne mogu oprostiti.

Shta bi ste vi uchinili u slicnoj situaciji?

Presjekla bi sa njom kontakt vo vijeki vjekova :amen:

Kad joj je već drugi bolji,nek bude s njim.

Ukratko:raskidam sa devojkom sa kojom sam u vezi 3 meseca,javlja mi se juche njen bivshi momak,sa kojim
je bila u paralelnoj vezi za koju ja nisam znao,znachi drugi ju je kresao dok sam ja bi sa njom i ona
sad trazi za oprostenje,cak je i kleknula danas pred mene......nije bitno...

Postavlja se pitanje,posle ovako nechega imas osecaj kad bi joj oprostio mogao bi da se ponasham
kako ocu,da budem gad,ona ne bi smela da pisne jer bi bila u takvoj situaciji.

Ali ja nisam takav,prevarila me i to na najgori moguci nachin,to joj ne mogu oprostiti.

Shta bi ste vi uchinili u slicnoj situaciji?
Bio sam u sličnoj situaciji i raskinuo...Ne volim da se ponašam kao gad i maltretiram/zavlačim nekog,suviše gubljenja vremena i energije, a i moraš da se ponašaš prema osobi više manje kao da je stvar a ja to ne bih mogao posebno prema nekom koga sam voleo,ipak je raskid najbolje rešenje.

Poslednja izmena:

Back