Shta je Budimpeshtanski ugovor iz 2000e ?

Ne bi trebalo biti da je mit, ako su ovi sa Zapada davali lovu, a kažu da jesu, i kažu sami učesnici da jesu, onda je i logično da za svoj novac traže nešto zauzvrat, a nisu toliko glupi da prihvate "majke mi ću to uraditi"

Dakle na nešto su se ovi naši obavezali, pitanje je samo da li i danas "živimo" tu obavezu .. i pitanje su :
kakva je sankcija za one koji su se na to obavezali, ko je stavio svoj potpis, sa kojim pravom i u čije ime .

Mnogo zavera promakne istoričarima ili se znaju ali nema dokumenata za proučavanje (a nema ih jer su zavere)

I šimpanze imaju zavere, ubistva, svrgavanja... dokazano !

Moraš evoluirati bolje...

Vidi: Umberto Eko - metafizičke, fizičke, globalne i lokalne zavere - njihova podela i karakter !!!
Ne moze tako.

Ne mozes nesto tvrditi ako nemas dokaz za to.

Znaci prvo dokaz. Ili je samo teorija.

Za Budipeštanske dogovore ne znam, znam za Bečke dogovore u vezi ograničavanja naoružanja .
Znači o ovome treba pitati Mistika,Tihog i Bakija , oni su zaduženi za zakulisne radnje i svet iz senki, te svako zaklinjanje uz lubanju i nož. A ako oni ne znaju onda treba angažovati Lučića, Vlaića , Radišića,Vidovića itd . A ako i oni ne znaju onda treba prizivati duhove Milje Vujanović i Milića generala Lepenskog.

Poslednja izmena:
Шта год да су потписали то је њихов лични договор јер у тренутку потписивања нису имали никакву функцију и држава Србија не мора да поштује ништа из тог договора. Американци су сами признали да су финасирали 05.20.2000, сигурно нису то урадили да би дали свој допринос великом генератору мира и љубави. Сигурно су примаоци донације нешто обећали.

Milošević nas je upropastio zbog sira i vojne muzike.
Njemu nisu ni morali da plaćaju da čini zlo.
Ni Šešelju, isto.
U stvari, Šešelj je drugi slučaj. On prima novac.
Od Hrvatske

Pa sad ako uzmem pa ti polomim kosti što nećeš onako kako meni ide u korist, očekujem da smatraš da si sam kriv što sam te polomila i da ćutiš i vičeš tuci me sam sam kriv

Tako nekako meni tvoja logika funkcioniše

Možda je to i zdravo, šta znam, imam svakakvih sistema vrednosti

Шта год да су потписали то је њихов лични договор јер у тренутку потписивања нису имали никакву функцију и држава Србија не мора да поштује ништа из тог договора. Американци су сами признали да су финасирали 05.20.2000, сигурно нису то урадили да би дали свој допринос великом генератору мира и љубави. Сигурно су примаоци донације нешто обећали.

kumanovski dogorvor, ohridski dogovor, budimpestanski dogovor..............nisu nista drugo do utvrdjivanje provizije za razne politicke akcije.
Ovce naravna ne treba da znaju...........al to ce vec odraditi MEDIJI.

.

У уговору се ништа не обећава.

Ту се обавезује.

.

Back