Shta biste menjali da ste..

@omen.1608

connie_29.gif

Da sam Madona, sigurno bih sredila onu rechiku izmedju jedinica (zubi), mada se ona bash pomuchila da je ima... :) Mada, Madona je zena koja ima 51god. (u poslednje vreme joj pripisuju da je mladja, a znam da ima toliko, bar se davno o njoj pisalo kao o devojci koja je rodjena 1956god...) Zatim bih promenila i sve ostalo.....ali, svaka joj chast shto tako dobro izgleda. Samo me nervira shto krije god. cccc

Da sam Madona, sigurno bih sredila onu rechiku izmedju jedinica (zubi), mada se ona bash pomuchila da je ima... :) Mada, Madona je zena koja ima 51god. (u poslednje vreme joj pripisuju da je mladja, a znam da ima toliko, bar se davno o njoj pisalo kao o devojci koja je rodjena 1956god...) Zatim bih promenila i sve ostalo.....ali, svaka joj chast shto tako dobro izgleda. Samo me nervira shto krije god. cccc

Madonna Louise Ciccone was born on August 16, 1958, in Michigan, to Sylvio Ciccone and Madonna Fortin. Madonna, the eldest Ciccone daughter, was named after her mother. Madonna then added "Veronica" as her confirmation name. Madonna is often referred to as "Nonnie" in order to distinguish her from her mother.

Morala sam da te demantujem, zato shto je veoma poznata chinjenica
da i Madona pripada "opichenoj" generaciji koja je napravila revoluciju u
show - biz svetu. Vrshnjaci su joj Michael Jackson i Sharon Stoun. ;)

Back