Shporet

e, carevi... pitajte me nesto... sve znam sad... popio sam upravo jedan caj od suncokreta sto je za moc mozga... pise na njemu: brown power... ha haha... kako sam pametan sad... znate sta sam razmisljao? ako neko popije taj caj, pre nego ode da se takmici na nekom kvizu, da li ce se to onda racunati kao varanje? jer, ako se racuna, ja cu to uraditi... mada, sigurno bi' se zbunio tamo... mozda cak ne bi ni uzeo 3 miliona... al' ne verujem...

rastamann:
Ja rulam u kuhinji...Generalno sve znam da spravim i umem dobro da improvizujem...Ne gajim neku preteranu ljubav prema provodjenju 3h uz shporet, ali volim kad-kad, za pojedine prilike...
Otvorio chovek temu da se nahvali.. c.c. :)

Da sam vreme provedeno na krstarici utro$io na ku(r)vanje, bio bih master chief do sada

Ono.. pomfritici, pire, jajca i kobaje, omlati, krmenadle, palachinke, supice.. chisto da se ne umre od gladi. Kuvanje na dnevnoj bazi smara. Ima lep$ih stvari u zhivotu da se rade.
Sirote da su na$e staramajke i buduce zhene. eXperat sam za podgrevanje i podrigivanje.. to je dovoljno!

Ja nesto nikad nisam volela da se bakcem po kuhinji...po nekad samo kad mi dodje (o vecim drzavnim praznicima :lol: )...al po onoj narodnoj "Svaka rupa nadje zakrpu" moj trenutni sadasnji i potencijalni buduci :lol: je kuvar :D i ja se svaki put odusevim kad ga vidim u kuhinji...jos cu pored njega i ja da zavolim da spremam hranu a to je ravno vecoj prirodnoj katastrofi hahahah

Шпорет - најважније је да се после употребе искључи.
Иначе знам да скувам кафу, подгрејем,...
Чини ми се да сам једном направио гибаницу. Већи је проблем прање судова.

...ма ништа без бака људи...:lol:

...е све, све...али онај осећај у бакиној кухињи кад сам био клинац...и оно кад се све крчка...за тренутак прави истински осећај среће...:)

cLick - OR - Die:
[b
Sirote da su na$e staramajke i buduce zhene. eXperat sam za podgrevanje i podrigivanje.. to je dovoljno! [/b]

:evil: sve bi ja vas da kuvate
chime cesh ti da doprinosish, podrigivanjem uz tv
e kao muskarci popravljaju chesme...i menjaju sijalice...i usisavaju

e livijo pun ti je mailbox htela sam da te pitam shta si pomeshjala nema mi teme nestala je

ma i meni je dosadilo da kuvam kad sam shvatila to oko sklanjanja i pranja :(
....mada kao uglavnom mi je ok da perem sudove inache...ali moguce da me je nerviralo posle kuvanja?..ne perem stalno sudove nego ponekad

Čili:
...grasak je ono...ali cvekla je mnogo zdrava...ali nesto je ne volem...na silu...waaaaa

e obozhavam grashak ali nije za krvnu grupu A :(
je l ti gvolis ggrashak
a cvekla mi je ok vishe kad je zhiva nego kuvana...
e mama me nije naucila da kuvam cveklu..
e sad idem dosta od mene za 3 dana pauza

moras to da jedes, jack-ass... bar malo... e, ljudi... sad sam jeo nesto sa kajmakom, sopsku salatu sa sirom i jogurt... sve od mleka sto se pravi... jel to znaci da cu sad da porastem? posle, mozda ce me i primiti u diskoteku bez licne karte... e, kad nekome ko je stariji traze licnu kartu na ulazu u folkoteku, jel to treba da se shvati kao kompliment?

Ma nije da se falim, ali kuvanje je suviše važan posao da bi ga prepusio ženi. Uostalom, svi najbolji kuvari su muškarci. Zbog kreativnosti. Žene su tu više radi umerenog uživanja (jao, ugojiću se). Pišu ovde u Americi novine da je nedavavno održano takmičenje za najbolji recepe za uspešan brak. Pobedila je neka Teksašanka, prošla žena zlatni pir, koja je svoju poruku svela na dve fundamentalne reči: NAHRANI ŽIVOTINJU!!!

Back