Show Dance

CDS.dancer

Početnik
Poruka
17
Nadam se da ovde ima igraca,osim mene.Meni je preteran sport,ili umetnost,posto ima dosta baleta.Ako ste za glumu,ples i snalazenje pred publikom i sudijama kada zaboravite pola koreografije,pisite nesto...
Kome nije jasno,ili ne zna sta je ovo o cemu pisem,pitajte slobodno...ja sam 5 puta bila prvak ove jadne drzave kao solista,a sa mojom najboljom grupom u Srbiji,bila sam 3.na svtskom prvenstvu...

CDS:
Nadam se da ovde ima igraca,osim mene.Meni je preteran sport,ili umetnost,posto ima dosta baleta.Ako ste za glumu,ples i snalazenje pred publikom i sudijama kada zaboravite pola koreografije,pisite nesto...
Kome nije jasno,ili ne zna sta je ovo o cemu pisem,pitajte slobodno...ja sam 5 puta bila prvak ove jadne drzave kao solista,a sa mojom najboljom grupom u Srbiji,bila sam 3.na svtskom prvenstvu...

ima. nisi solo. ich plešem...latino-američki plesovi...

evo da se javim i ja... igrala sam 10 godina, od toga 8 ipo u cds-u i prestala. mislim da je to jedina stvar zbog koje se kajem u zhivotu... ali shta sad... nisam gledala juniore na takmichenju ali chula sam da ste bili jako dobri... u svakom sluchaju, kad god gledam vashu malu i veliku formaciju sva se najezhim... :) jedva chekam koncert!

CDS:
Head-bang i skank su najjaci.
Kad naucis to svaka cast.

CDS:
e bas mi je drago,skoro da se i ja najezim kad igram...mozes mi reci tvoje ime,posto volim da znam od koga primamo pohvale?sto si prestala da treniras?

Jelena se zovem. Secam se, davno je to bilo, kad smo gostovali u nekoj emisiji da si ti igrala neku machku :) mala si bila tad. Pa prvo sam prestala da dolazim na treninge i srela Vesnu Shecerov u gradu pa me ona nagovorila da se vratim. I onda kad je bio kasting za koreografiju ja nisam doshla pa kao nisam upala u veliku formaciju... i tako. Bezveze, mogla sam se potruditi... Nije ni bitno vishe.

Back