Shovinizam

• Začetnik teme Začetnik teme NN76
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
brak je glupost
zene protiv braka?
hmmm
najveci san prosecne balkanuse je da se uda i da smori nekog muskarca do kraja zivota

A najveći san prosečnog balkanikusa je da oženi sarma-spremačicu uobličenu u kloniranoj mlađahnoj verziji sopstvene majke jer "mama zna najbolje", pa onda balkanski Edip provede život zalepljen na kauč gojeći se a kad pandrkne od previše piva i masnoće sahrane ga sa tim istim kaučem i daljincem.....:roll: A kao epitaf stoji "Ni smrt ih nije mogla razdvojiti!"

A najveći san prosečnog balkanikusa je da oženi sarma-spremačicu uobličenu u kloniranoj mlađahnoj verziji sopstvene majke jer "mama zna najbolje", pa onda balkanski Edip provede život zalepljen na kauč gojeći se a kad pandrkne od previše piva i masnoće sahrane ga sa tim istim kaučem i daljincem.....:roll: A kao epitaf stoji "Ni smrt ih nije mogla razdvojiti!"

kakva mrznja, neobjasnjiva mrznja prema dominantnom polu :(

kakva mrznja, neobjasnjiva mrznja prema dominantnom polu :(
...prosle nedelje krenem kod drugarice, ispred zgrade kola hitne pomoci iznose neku zenu koja zajedno sa stolicom nema 30 kila...pitam ko je, kaze komsinica sa I spata, bolesna od raka, bolje joj je i da se ne vraca iz bolnice, muz alkoholicar, nekad je milicija dolazila koliko je premlacivao...pitam ima li dece posto nisam videla da je neko bio sa njom dok su je iznosili... kaze 2 sina isti kao tata...e da kaze da je videla to jutro da pere tepihe ...dominantni balkanski muzjaci, svaka cast

...bilo mi zao zene, nikad nisam videla nekog tako mrsavog...jos ne mogu tu sliku da izbrisem iz glave...posle onog sto sam cula zamalo da odem kod tog njenog muza da ga premlatim

u svoj toj muci, pored raspitivanja za boju tepiha, ti si imala i zelju da se fizicki obracunavas sa nekim o kome nista ne znas? ::(

Pa onda nisi sovinista, svaki razuman i ordinaran covek( muskarac/zena) je protivnik ekstremnog feminizma.
Isto tako i sovinizma, al kako ekstremnog tako i onog najblazeg.

Ja nisam protivnik feminizma!
naprotiv, podrzavam feminizam maximalno!

Zena sada mzoe da kaze muskarcu E NECU!
E NECU danas da cistim kucu
E NECU kod tvojih da zivim
E NECU danas da kuvam
Moze ponosno drugaricama da kaze kako je rekla NECU svom muzu

I to je veliki napredak
Ali je i velika cena tog NECU

Danas se od zene ocekuje da radi, da donese platu u kucu, da rodi, da bdi nad detetom, da skuva, da pocisti, da obrise prasinu, da ide na fitness(kad sise vise ni deda se ne okrece) da je skolovana, da je karijerista, da je domacica...da ne nabrajam dalje...
Sve je to morala da prihvati da bi dobila pravo na tu rec NECU

Muskarci, zamislite gde bi sada bili da nije feminizma bilo pre 30ak godina!
Sami bi radili, ziveli bi od jedne plate, one bi ispijale kafe po ceo dan, ne bi bilo ovoliko dobrih pich-kica po gradu, polugolih, morali bi po 3 meseca da trazimo dok ne bi nasli nesto van braka da kresnemo...

Mislim da je feminizam nama muskarcima mnogo pomogao. Sto extremniji feminizam to veca korist za muskarca

neću da se.rem, ali moj nivo društvenog razmišljanja doživljaja ravnopravnosti na svim osnovima, ne poznajem osobu koja poseduje

a samosvesnu i ostvarenu ženu zaista zabole dal će neki xy da želi da se vozi s njom ili će da bude frustriran i nokautiran što mu je ona menađer...

Back