Shoping

ja volim sitnu elektroniku i komponente...otkrila sam i strast prema malim kucanskim aparatima...i papir - pamucni, dugo vlakno, bahata gramaza...
sve u svemu, danas sam nas castila bosch multipraktikom
sutra domaca nutela i sve tako pre pre zdravo :rumenko:

Jaoj, i ja se raspametim u onim art, hobby i umetničkim prodavnicama :) Mogla bih satima ostati. Ovde su stalno najavljivali radionice u jednoj. Tipa, organizuje se jednom nedeljno, dodjes, das 1000 din i zajedno radimo i koristimo materijal. A posto i ja i moj sin to volimo, bas sam se radovala, kad ono nista :( Volim crtanje na svili, staklu, dekupaz ( ali ne onaj kiceraj :lol: ), a on voli gips i do skoro je pravio divne suvenire i prodavao ih na moru.

A buvljake sto volim... Uvek nesto isceprkam medju onim drangulijama.

Jaoj, i ja se raspametim u onim art, hobby i umetničkim prodavnicama :) Mogla bih satima ostati. Ovde su stalno najavljivali radionice u jednoj. Tipa, organizuje se jednom nedeljno, dodjes, das 1000 din i zajedno radimo i koristimo materijal. A posto i ja i moj sin to volimo, bas sam se radovala, kad ono nista :( Volim crtanje na svili, staklu, dekupaz ( ali ne onaj kiceraj :lol: ), a on voli gips i do skoro je pravio divne suvenire i prodavao ih na moru.

tu sam ja znala ostavit para da me lijepo sramota :lol:

nema ni gorih od gorenja, ako mene pitas
a opet sam jucer dvojila izmedju gorenja i boscha
iz prostog razloga sto je u tom opsegu cijena i performansi kod nas izbor jednostavno ocajan

И ја се распаметим, само - све је скупо. Имамо радњу Modellina где нема шта нема али ...

Back