Shoping terapija

Šoping u prolazu, kada slučajno nešto ugledam - da, pun pogodak i čini me srećnom. Bar taj dan:rumenko:
Šoping kao druženje - da, pun pogoda k - kada se dogovorim sa nekim da idemo baš isključivo u šoping onda se to završi tako što se posle dve radnje pogledamo i odlučimo da sednempo na klopu, piće i slatko se ispričamo.
A šoping, kad nešto moram da kupim jer mi treba mi je užasno mučenje, i da se presvalačim, i da biram, i da hodam i sve me nervira i nikad ništa ne nađem kad tažim...i onda je to daleko, daleko od terapije..

Šoping u prolazu, kada slučajno nešto ugledam - da, pun pogodak i čini me srećnom. Bar taj dan:rumenko:
Šoping kao druženje - da, pun pogoda k - kada se dogovorim sa nekim da idemo baš isključivo u šoping onda se to završi tako što se posle dve radnje pogledamo i odlučimo da sednempo na klopu, piće i slatko se ispričamo.
A šoping, kad nešto moram da kupim jer mi treba mi je užasno mučenje, i da se presvalačim, i da biram, i da hodam i sve me nervira i nikad ništa ne nađem kad tažim...i onda je to daleko, daleko od terapije..

Ne ne ne, ovo je greska u koracima! Znaci, moras unapred da znas (pretpostavis) sta ce ti trebati. Pa onda kupis pre nego sto ti zaista zatreba, laganice. Na miru i koliko ti prija bazas po radnjama i probas, pa kad ti dosadi nastavis sledeci put.
E sad, ako imas bujnu mastu zavrsis sa viskom stvari i manjkom para na racunu, al svaka terapija ionako ima svoju cenu...

Dakle stvar je jasna....shoping kao lek za ....
- nervozu
- tugu
- stres
- ljubavne patnje
- dopisite.....:lol:

Sinoc posle shopinga na putu ka kuci razmisljam o tome...tacno znam koju sam muku prekratila novim parom cipela...i nije prvi put, ponavlja se.

Jeste izolovale neki cest "problem" koji lecite shopingom, ili vam je shoping terapija i za srecu i za tugu :)
Ranije da, a sada... sada me užasno smara šoping... i ništa mi se ne dopada, svuda su iste stvari, i sve su to stvari koje bih i nosila, ali ništa me ne obori s nogu i ništa nije wow... pa zašto da dam 1500 na sasvim običnu suknjicu? :confused:

Inače, tad "ranije" bio je lek za sve i svašta.. i neraspoloženje i ljubavne patnje i fakultetski stres, a sad mi je i sam šoping stres, tako nešto.

Ne ne ne, ovo je greska u koracima! Znaci, moras unapred da znas (pretpostavis) sta ce ti trebati. Pa onda kupis pre nego sto ti zaista zatreba, laganice. Na miru i koliko ti prija bazas po radnjama i probas, pa kad ti dosadi nastavis sledeci put.
E sad, ako imas bujnu mastu zavrsis sa viskom stvari i manjkom para na racunu, al svaka terapija ionako ima svoju cenu...

Zvučiš kao Dr VanZandt spec.šoping terapeut:lol:
Slažem se, planiranje je zakon, ali eto meni nekako ne uspeva bar ne što se šopinga tiče. Al će da probam, nije da neću:hvala:

dodje mi sad da odem na pijacu da pokupujem svo(!) neprobrano voće i povrće kad sam se već probudila u cik zore!
e040.gif

ja bih pre rekla da kod mene shopping sluzi za lecenje dosade, pre nego za popravak raspolozenja, mada i to pali, ponekad
stvarno dobre cipele i neka prelepa kosuljica mogu da me opraspoloze odma

Back