shokantno

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
u poljskoj se rodila beba sa 4,5 promila. 24-ishnja majka se 14 dana pred termin porodjaja napila u nekom shopu za alkohol i tom prilikom se unesvijestila. cim je stigla do bolnice doktori su obavili alkoholni test i uvidili da je mlada majka pala u nesvest zbog 2,6 alk. promila zatim su izvrsili carski rez i ustanovili da beba ima 4,5 promila.

bori se za zhivot.

Pogledajte prilog 286191

trudnjača da pije...:neutral:
ti poljaci su brate totalno neiživljen narod...gledam po tubetu šta rade s kolima, motorima, po gradu kako se ponašaju...kao da su ih pustili iz zatvora, kao da su bili na pustom ostrvu 20, 30 godina pa bi sad da nadoknade sve što nisu proživeli za to vreme...:neutral:

mi nećemo ništa, mi će mo za dan dva i da zaboravimo da to dete postoji...
srećom pa je Poljska koliko toliko sređena država pa će da nađu razumno rešenje...
ovde kad pogledaš kako prolaze trudnice što se tiče posla i uopšte prava koje imaju kao zaposlene, dođe mi muka...a pritom pun tv apela kojekakvih, nekakve bele kuge, nešto crkva apeluje da se razmnožavamo...
i kad pogledaš to što je fasada, pa zagrebeš malo odozdo, izvagaš sa onim što se dešava u praksi kako da ti ne pripadne muka od licemerja...

mi nećemo ništa, mi će mo za dan dva i da zaboravimo da to dete postoji...
srećom pa je Poljska koliko toliko sređena država pa će da nađu razumno rešenje...
ovde kad pogledaš kako prolaze trudnice što se tiče posla i uopšte prava koje imaju kao zaposlene, dođe mi muka...a pritom pun tv apela kojekakvih, nekakve bele kuge, nešto crkva apeluje da se razmnožavamo...
i kad pogledaš to što je fasada, pa zagrebeš malo odozdo, izvagaš sa onim što se dešava u praksi kako da ti ne pripadne muka od licemerja...

Slazem se da necemo Mi, ali ima ko treba i hoce.
Ovo ostalo je tacno, lepo ti pripadne muka...

Back