Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nova ekranizacija romana Džejmsa Klejvela "Shogun" od februara 2024. Hirojuki Sanada kao šogun... to bi trebalo da bude dobro, pogledao sam neke reakcije na ovaj trejler i izgleda dobro...
uh ricard cembrlen glumio, kad je to bilo...
a sta je ovaj rimejk, serija ili film? mogu samo akciju dici na novi nivo, a onu dramaturgiju ponoviti, teze...
uh ricard cembrlen glumio, kad je to bilo...
a sta je ovaj rimejk, serija ili film? mogu samo akciju dici na novi nivo, a onu dramaturgiju ponoviti, teze...
Slušao sam lika koji poznaje japansku istoriju i kaže da u trejleru primećuje da su poštovali istorijske tradicije (od načina sedenja do bojnih oklopa) i da on jedva čeka da pogleda seriju, kažu da je snimana oko dve godine, a nama ostaje da se nadamo da neće (mislim da ima veze sa Diznijem) ubaciti neko propagandno smeće u seriju.
Mislim da Hirojuki Sanada ne bi pristao da učestvuje u nekom s**nju.
Stara serija ima oko 8 sati materijala za gledanje (imam na 4 DVD), videćemo koliko će biti ovo.
serija je iz japanske istorije ..moras da imas bar minimum znanja ko su bili Šoguni
i da pogledaš seriju da bi mogao da kažeš da ti se ne svidja, a ne na osnovu trejlera