kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
.......posle duzeg vremena me neka politichka vest iznervirala sinoc kad sam chuo da je uhapshen Karadzic ,opet neki Milosh nosi glavu Karadjordja sultanu pred noge ,ali nebitni su mishevi da bi o njima pisao ,sedim danas i gledam vesti i slusham shta je sve Daba radio i kazem sebi ovaj chovek je takva shmekerchina da ni oni debili u holivudu tako ludu prichu ne bi mogli napisati ......dosad su prichali da se krije po rusiji po pecinama ,da ga chuvaju njih 50 nijedan nizi od 2 metra ,da ima 5-6 prstena obezbedjenja ,da ima godishnje milion evra za skrivanje ,........a on SHMEKER pustio bradu i krenuo da lechi nas marvu ,da se pojavljuje u javnosti da se slika,da pishe gostuje na tribinama .......da zaradjuje za sebe .............a ondak odem u kajak klub i neki tzv predsednik dodje sa 16 prstenova obezbedjenja i ja se pitam koga bre ovde love ,ko se ovde oseca krivim ..........ko je u ovoj ludnici lud a ko je lekar .........(p.s.dosad nisam bio ljubitelj preterani izvesnog Dabe ali od sad kapa dole i veliki naklon )