Shlihtare

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
Kako i koliko dobro razaznajete mushkarca koji vam se shlihta od onog koji vam daje iskren kompliment bez neke skrivene namere za to?
Da li vam se desilo da se zayebete i neko vas okoristi (ne mora sexualno:mrgreen: ) a da je bilo samo shlihtanje i laskanje s ciljem?

Mislim, da vreme najbolje pokaže sve. Ko je iskreno (za) voleo, a ko se samo igrao. Jer ti ne možeš sakriti pravu ljubav kao što se dugo ne može čovek ni pretvarati da nešto oseća, tamo gde ista, ne postoji u nečijem srcu. Da, jeste..(po) verovala sam da sam istinski voljena. Sve je bila samo pusta farsa i fol. Naprosto, kasnije sam uvidela...da je sve bila pusta laž. Ali, dobro...Čovek se uči dok je živ, pa sam tako i ja naučila svoju životnu lekciju. :)

Poslednja izmena:
U što je dobra tema.:ok:
worth.gif

Ajde žemske odgovarajte.
Sve ću odgovore pažljivo da pročitam.

Kako i koliko dobro razaznajete mushkarca koji vam se shlihta od onog koji vam daje iskren kompliment bez neke skrivene namere za to?
Da li vam se desilo da se zayebete i neko vas okoristi (ne mora sexualno:mrgreen: ) a da je bilo samo shlihtanje i laskanje s ciljem?

Mene je dosta žena samo iskoristilo za jednu noc..
Poslije toga me sutnule.

Poslednja izmena:

Kad neosnovano pocne da prica ono sto svakako za kratko vreme nije mogao zakljuciti :)
Kad se vidi da redom nabraja komplimente iz "savetodavnih" casopisa, cija mudrost vredi taman koliko i novac za koji ste ga kupili, a ako je savet pokupljen sa interneta onda jos i manje :).

Vidi se po ponasanju. Prosto medeno govori a ni jedan postupak nije u skladu sa izgovorenim.

Kad neosnovano pocne da prica ono sto svakako za kratko vreme nije mogao zakljuciti :)
Kad se vidi da redom nabraja komplimente iz "savetodavnih" casopisa, cija mudrost vredi taman koliko i novac za koji ste ga kupili, a ako je savet pokupljen sa interneta onda jos i manje :).

Vidi se po ponasanju. Prosto medeno govori a ni jedan postupak nije u skladu sa izgovorenim.

Vau. Ti nikada neces pogresiti sa odabirom muskarca.

svesna sam sebe,svog izgleda i svojih mogucnosti....mene niko ne moze da zahebe

laskanja je laskanje,sta tu sad ima lazno ili iskreno
i onako na jedno uvo udje ,na drugo izadje
nit je ko dobio ono,zato sto mi je laskao,nit je kome uskraceno,jer se nije divio:mrgreen:

Razlika je u slatkorecivosti. Sto je redji u vremenu i procisceniji u verbalnom smislu, kompliment zvuci, a obicno i jeste, iskreniji.

sex imam sa onim ko mi se dopada, onda kad to odlucim..
dakle, ne zbog onog sto on prica, vec zbog onog sto osecam prema njemu i on prema meni
e sad, da je neko uspeo da probudi u meni nesto, ista laskanjem?
ni u pismu.
cak naprotiv..

imam urodjeni radar za kvazi komplimente..
ni jedna osoba koja je pokusala na takav nacin da mi pridje nije u tome uspela..ni muska, ni zenska..
prosto same se deklarisu..
postojala je samo jedna osoba koju sam pustila da pridje mnogo blize od tih ostalih slihtara, ali samo zato sto je to tada meni odgovaralo..bilo mi je potrebno da mi neko laska..
kad sam prekinula bez da je ostvario ono sto mu je bila namera (ne pricamo o seksu) samo mi je rekao ''nisam verovao da ces to da mi uradis''
ejbiga..veruj :mrgreen:

što bi ijednoj davao komplimente...nemam taj običaj...može da je mis sveta, s njom se ophodim kao i sa svakom drugom osobom...
o šlihtanju da i ne govorim...

Back