Shegrt

JAOOOO meni je super taj show!!! Bavim se tim poslom i super mi je gledati kako to rade strucnjaci (mislim na Trampa),..jedva cekam da opet vidim sta ce biti u petak na B92!!!
Ono o pravljenju igracaka mi se bas bas svidelo!!!

Još uvek ne mogu da verujem, kad god se setim šta je bilo... Jel gledao neko sinoć? Kakav šok... Mogu samo da zamislim kako su tek bili šokirani oni u sali :) Šteta za tog lika, taman sam ga bio promovisao u svog favorita, bio sam ubedjen da bi on mogao da postane šegrt. Moram da odgledam reprizu...

E da, pogledao sam ponovo i ono se stvarno zvalo otpuštanje :shock: Mislim da su svi u prostoriji iskočili iz šina na nekoliko sekundi... I ne mislim da je Bredfordova greška bila tolika, čini se da je samo Trump poželeo (uspešno) da bude saspens šoumen.
Šta mislite o ostalim likovima, jel ima neko nekog favorita? I što je ovo tako slabo gledano?
Ja mislim da je Stejsi stvarno loose cannon (neko ju je tako nazvao), Ivana je namazana, ali ne toliko koliko bi želela i mislim da Dženifer ima baš velike šanse. I jedna od plavuša, zaboravio sam joj ime. Izuzev one iz muške ekipe, koja je previše rigidna da bi prošla. Ali je zanimljivo da su u toj čitavoj ženskoj družini sve naložene da budu lideri, a većina nema osnovnu harizmu. Osim Marije, za koju mislim da bi imala velike šanse, samo kad bi to stvarno želela. Izgleda kao da se plaši da preuzme obaveze, kao da voli da je u drugom planu.
Iz muškog tima najzanimljiviji je onaj sa leptir mašnom. 'Vojnik' je dobar a onaj plavušan koji je predvodio drugi deo muške ekipe je previše sujetan i nadam se da će ga uskoro izbaciti.
Eto, ja rekoh svoje :)
I dalje se zahvaljujem onima koji znaju kraj sezone na tome što informaciju o tome ne dele sa nama. Stvarno bi bilo lepo da tako i ostane.

Ja sam znala da ce otpustiti Bredforda cim je izrekao onu glupost.Mislim i ja bih ga otpustila...:)Da se solidarise sa timom...aha...prohtelo mu se da glumi heroja.Pa morao je da mu pokaze da u sou biznisu nema mesta kavaljerstvu. A ostale ce bar lako otpustiti u nekom sledecem kolu.Ionako on ima glavnu rec.
Tramp stvarno ima iq na zavidnom nivou.Jel ste videli onaj razgovor juce?Nemas prava na gresku.Lovi te za svaku sitnicu...

Ja sam bila malo je reci sokirana! Imao je mogucnost da daleko dogura.Ali ko se sa vatrom igra.....

@Groucho postujem tvoju zelju da ne okrijem pobednika.Ovako je interesantnije!

Da i ja sam se shokirala kad je otpustio Bredforda. Nije trebao da ga otpusti, ali Tramp je to uradio da bi mu emisija bila zanimljivija. Posle Bredforda stvarno nemam vishe favorita, nemam pojma ko ce da pobedi. Jedino me zeshce nervira ona Kerolin, kako vec, ona plavusha shto stalno sedi pored Trampa zajedno sa onim chovekom. Vidi se da mu se zeshce shlihta.

hahahaha, umrla sam od smeha kad sam je videla!! :D Kako ruzna flasa.. :D
Mislim, hello, ljudi, zar ne vidite sta ste napravili?
I drago mi je sto je otpustio onog malog, ranije mi je bio drag, ali me je sad bas iznervirao kada se dogovarao sa onom glupacom Dzen.
A ona je tek posebna prica. Tako se ljigavo provlaci. :evil: :evil:

Back