shaolin weng chun kung fu/ fatsan veng tsun kuen/tai ji quan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

weng chun kung fu

Početnik
Poruka
29
pozdrav svima , u nasoj shaolin weng chun organizaciji ,organizujemo jubilarni,, 20-MARTIAL-ARTS CAMP,, PALIC.
svi koji su spremni da rade tesko nek se prijave do kraja jula 2008.
10 dana , 60h rada, ko zeli da nauci puno ,nek se javi na 064 18 51 052
i email vengtsun@gmail.com
http://weng-chun-kuen.cjb.net
http://serbia-veng-tsun.cjb.net
majstor popovic zeljko vodi seminar 30 godina iskustva u borilackim vestinama,
nasa asocijacija sa sedistem u nemackoj www.wengchun.net
stilovi koji se rade : shaolin weng chun , fatshan veng tsun, tai ji kung fu, eskrima,bagua kung fu,burmanski boks..
dobro dosli svi koji cene rad.

pozdrav svima , u nasoj shaolin weng chun organizaciji ,organizujemo jubilarni,, 20-MARTIAL-ARTS CAMP,, PALIC.
svi koji su spremni da rade tesko nek se prijave do kraja jula 2008.
10 dana , 60h rada, ko zeli da nauci puno ,nek se javi na 064 18 51 052
i email vengtsun@gmail.com
http://weng-chun-kuen.cjb.net
http://serbia-veng-tsun.cjb.net
majstor popovic zeljko vodi seminar 30 godina iskustva u borilackim vestinama,
nasa asocijacija sa sedistem u nemackoj www.wengchun.net
stilovi koji se rade : shaolin weng chun , fatshan veng tsun, tai ji kung fu, eskrima,bagua kung fu,burmanski boks..
dobro dosli svi koji cene rad.
a jel mozete da stavite neku vasu prezentaciju da se vidi kako radite?

Pa nije postojao do sada:ok:///nepostoji, zato sto ti mislis ti nemas nikom pravo davat nadimak ,ok.//// ///// nije sustina skupljati sve nacine Wing Chuna? koji postoje pa nakon toga???? sve??? Weng Chun nacine.///vidim da ti bas nista neznas nema sve wing chun pa sve weng chun /// ima wing chun puno stilova i pravaca ali samo jedan je weng chun nema vise//// Bolje da si se posvetio ucenju jednog odreda WC///lose znas me, ja sam 1990 vec bio u jednom sistemu i posto majstor///// i ostao pri tome nego pocinjao sve i svasta????/// nema kod mene sve i svasta vec jedan stil pa drugi stil///// a niucemu ne vladas.////vladam u svemu ako zellis probat realno dodzi u moju skolu pa cu ti pokazat praksu uzivo//// Tvoj izbor///to se tebe ne tice ,nebitan si za mene//// ali po meni ????? i ne prakticno//otkud ti to mozes znati sta je dobro??////. Nemacka poslovica glasi "Weniger ist mehr" po Srpski "Manje je vise"
mi kazemo sto vise naucis vise vredis.srpski.
+
to znaci da si ti jako puno naucio? kad si tako los savetnik ???
jake reci za forum ali praksa se ceni ne sta si reko tu i tamo, ono bitno za sve puno se pise po forumima ali ako te nema u praksi gde si ti u stvarnom zivotu ???
wt???? predatoru??? napisi svoje ime sto se krijes..
svakako meni ne mozes davat savet jos si nebitan , za ozbiljnu raspravu
kod nas se radi ne filozofira. kad smo otvorili temu nismo mislili da mi nekog ubedzujemo
vec da kazemo ljudima shaolin weng chun kung fu je stigo u srbiju i tu nema sta da se
filozofira. pogotovo oni koji ne znaju ni jedan stil.ako ne znas kome pises ne pisi barem gluposti jer tako se nista ne postize. praksa iznad svega. www.wengchun.net
majstor popovic zeljko, 29 godina u b.vestinama 22 ,godine u veng tsun . 1990 posto majstor kod velikog majstora slavka truntica http://weng-chun-kuen.cjb.net vidi foto ja i truntic 2006 zagreb.. slika sve govori.pozdrav i pocni vezbat ne pisat bezveze.

Ovako, ja se ne krijem iza NICK-a imas u nekim mojim postovima da nadjes ime, ali evo ti ako te cini srecnim, Aleksandar Avram bio sam na seminaru 25 maja, pokazivao sam sa Sifu Rudolfom slobodnu demonstraciju. Treniram WT 5,5 godina, a pri tome jos i Muay Thai nekih 11 godina.
Nemam ja sta da vidim od tebe, video sam te na seminaru i sa obzirom da treniras 22 godine WC bas i nisi nesto posebno, vidjao sam prave majstore u Nemackoj kojima ti nebih mogao prici ni po umecu a ni po znanju. A to sto sam ne bitan to je uredu, ne moram biti bitan kao ti...........samo nastavi da prodajes maglu.:thumbdown:

Poslednja izmena:
UPOZORENJE ZA NAROD!!!
Gospodin koji je otvorio ovu temu od nepostojece asocijacije,je u pravom smislu prodavac magle,a te stilove sto ih sve navede da ih je savladao,pa on ce jos malo da se proglasi i za grandmastera.A kakav ima odnos prema drugim trenerima i klubovima to je zalosno,stampa im i umrlice,cepa plakate,ogovara druge ljude u pravom smislu mali covek..Jos vise je zalosno sto ovde svako moze da se proglasi za majstora i da se tako reklamira,cak i oni polupismeni.Vazno je slikati se sa nekim ili pak bidi uverljiv u svemu,naravno za one lakomislene,podlozne manipulacijama.
Sifu Milan Pavlovic

Srasno sta sve dolazi na povrsinu samo kada ljudi pocnu da iznose prljavo rublje. Z. Popovic je pravi maher za prodavanje magle, sta ocekujete od coveka koji je za nekoliko godina protrcao sve WC ili VC ili WT nacine/vrste pa onda prelazi na Weng Chun............bice jos malo i Wang Chun/Wong Chun/Wung Chun itd. Ima tu jo nekoliko mogucnosti za Popovica da postane u dodatnim vestinama majstor:hahaha::hahaha::hahaha:smesan covek, ne mogu ga uzeti za ozbiljno. Pogledajte njegov sajt gde ima, ne znam ni sam koliko forme itd:think:ma smesan je, on majstor koji je ucijo ko Sifu Truntica??? Aha, verovatno se slikao sa njim i stavijo sliku kao dokaz da je sada najnaj..........:dash::dash::dash:

Evo foto umrlice kojom je pre otprilike godinu dana bila izlepljena Subotica.
To se desilo kad sam drzao par meseci WT klub u Subotici.
Prvo mi je neko masovno cepao plakate a onda je osvanulo ovo.
Kako je on jedini koji radi u Subotici i njegova nazovi unija jedina u 150km oko Subotice
jasno je kome je mogla da dodje ovakva ideja na pamet.
Covek se uplasio konkurencije.
Ja iso posle u MUP i prijavio ga i pripremio sam sve za advokata.
Jos se razmisljam da li da ga tuzim.
Kako nisam vise u Subotici, i nemam neku vajdu, cisto da pokazem na sta je sve spreman taj ....kako ga prozvaste sarlatan. I ima toga jos puno. Nije ovo jedino u vezi njega.

Prilozi

• umrlica.jpg
    umrlica.jpg
    48,5 KB · Pregleda: 45
tako kazi da znamo ko si , tvoj komentar ne stoji jer si jos mlad da da ti nekom pojasnjavas . komentar da si ti vido to i to i da si ti u nemackoj vido majstore take i take , sta to treba da znaci ti si sad neki grand majstor nad svim ???nesto ono sto si ti izveo u bgd nije impresija, ja sto sam izveo je mali delic weng chuna . nisam imo potrebu da vam vise pokazem , moje iskustvo i rad na to ti ne mozes uticat niti me bas interesuje . ako si nezainteresovan za weng chun onda pisi na na druge teme..ja se necu pojasnjavat sa tobom nema vrednost weng chun i wt nemaju nista zajedno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back