goran89
Početnik
- Poruka
- 21
da li znate neko udruzenje koje pomaze u pronalazenju sezonskih poslova... nije vazno koji posao je u pitanju... bitno mi je da stupim u kontakt sa takvom firmom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marina-b:Ima li neki posao i za mene,kad vec niko nece da me vodi na more,da bar sama zaradim za put do mora,a tamo cu se valda snaci![]()
goran89:zbog toga i ja trazim posao...![]()
marina-b:Ima li neki posao i za mene,kad vec niko nece da me vodi na more,da bar sama zaradim za put do mora,a tamo cu se valda snaci![]()
E komšinka,da smo otvorili onaj grill sad bi mogla tamo raditi,ovako posao ćeš naći jedino ako me potkupiš sa 10-tak sarmi i nekim kolačima u društvu drugarica!marina-b:Ima li neki posao i za mene,kad vec niko nece da me vodi na more,da bar sama zaradim za put do mora,a tamo cu se valda snaci![]()
Pa preko zime sam se snasla,al to ode na sredjivanje za leto.Znas ono,kozmeticar,frizer,manikir,pedikir,solarijum,doterivanje linije,krpice........I nije mi ostalo nista,sem ispraznjenih muskih novcanikaDOKONI UM:Ako se nisi snašla u toku zime ... ništa onda ... mada imam nekoliko drugara koji bi ti se mogli naći pri ruci...nozi...ali ne znam šta im uvaljujem...
Ti si kriv za grilslavishans:E komšinka,da smo otvorili onaj grill sad bi mogla tamo raditi,ovako posao ćeš naći jedino ako me potkupiš sa 10-tak sarmi i nekim kolačima u društvu drugarica!![]()
Aleksej_BASO:PA ja sam ti ponudio i more i posa u jednom
Jel to prvo da odradim u rudniku,pa posle da se okupam u moru?![]()
![]()
marina-b:Pa preko zime sam se snasla,al to ode na sredjivanje za leto.Znas ono,kozmeticar,frizer,manikir,pedikir,solarijum,doterivanje linije,krpice........I nije mi ostalo nista,sem ispraznjenih muskih novcanika![]()
Uuuuuu,ako su drugari sumnjivi kao ti,onda bih ipak ostala ovde,da ne zavrsim kao belo roblje negde :shock:![]()
Taj rad se dokoni ceni.Odma konkretno,a ne tu okolo naokolo kao ovi drugi.Pretpostavljam da je napunio novcanik i odmah mozemo da krenemo.Ne treba ja ni da se pakujem,sve cu tamo da nabavimDOKONI UM:Pa dobro Marinče onda šapaj do štranda...farbaj stolariju...kreči i tako to...
"LETO U GRADU" zna da bude zanimljivo... :-)
Baš sam mislio da te spakujem u kupe sa drugarom...ima slobodno mesto...suvaozača
SLK !
proka1:i niko nece na njivu????
1000 dindzi dnevno plus hrana i pice???
Ma sad cu odmah da otvorim temu Marina i njene slike,sve ce tu da bude,od onih u bundi do golisavih,u svim pozama,samo reci sta trebaDOKONI UM:Znam posao...
XXL sam drugara i drugarica smuvao
a Boga mi
XL je tu i brakova palo...
Samo ***** li ga okači neku photku ne smem da brljam sa škart robom, sada kada imam razrađeno tržište i klijentelu probranog ukusa
marina-b:Ma sad cu odmah da otvorim temu Marina i njene slike,sve ce tu da bude,od onih u bundi do golisavih,u svim pozama,samo reci sta treba![]()
Kakva skart roba,jesam ti rekla da sam dvojicu iscedila zimus i proletos dok me nisu spremili i smontirali za leto.![]()
:wink: