"SEZONSKI" gastarbajterski posao.....

FataMorgen

Legenda
Poruka
64.174
ISPOVEST MUŠKE PROSTITUTKE: Plaćaju mi i do 400 evra za seks!
Filip ima 31 godinu, visok je 182 centimetara, smeđ i zgodan. Živi u Beogradu. Po zanimanju je frizer i dve godine je u srećnoj vezi sa Milošem, pravnikom u jednoj multinacionalnoj kompaniji. Već četiri godine, Filip odlazi jednom ili dvaput godišnje u Nemačku gde za mesec dana zaradi svojih dvanaest plata iz frizerskog salona. U Nemačkoj ne šiša i ne izvlači pramenove. Tamo se bavi prostitucijom.....
I posao i zadovoljstvo :aha:
Ima li neki Filip da kaže koliko je to gastarbajterisanje u kešu z:)

ISPOVEST MUŠKE PROSTITUTKE: Plaćaju mi i do 400 evra za seks!
Filip ima 31 godinu, visok je 182 centimetara, smeđ i zgodan. Živi u Beogradu. Po zanimanju je frizer i dve godine je u srećnoj vezi sa Milošem, pravnikom u jednoj multinacionalnoj kompaniji. Već četiri godine, Filip odlazi jednom ili dvaput godišnje u Nemačku gde za mesec dana zaradi svojih dvanaest plata iz frizerskog salona. U Nemačkoj ne šiša i ne izvlači pramenove. Tamo se bavi prostitucijom.....

I posao i zadovoljstvo :aha:
Ima li neki Filip da kaže koliko je to gastarbajterisanje u kešu z:)

Što pitaš ?
Hoćeš da se baviš pranjem kose.
Čim ga Filip ošiša, ti mu odmah operi !
Za lovu može i dogovor, a može i zasebno...

Što pitaš ?
Hoćeš da se baviš pranjem kose.
Čim ga Filip ošiša, ti mu odmah operi !
Za lovu može i dogovor, a može i zasebno...
Od primitivca ništa pametnije se ne može ni očekivati :aha:

- - - - - - - - - -

Ne znam sto vas to cudi, prostitucije je oduvek bilo, kriza, beda, sto da sisam njih 5-oro danas za 1500 dinara za 37 000 dinara mesecno pa da dajem 10 000 - 20 000 na lokal ili koliko vec.
Kriza, a i vise leba ima bez motike, ali kad ne radi motika, radi stojko.
Tačno da je bilo i biće,ali muška prostitucija dodje kao tabu tema.

- - - - - - - - - -

Ti se hvataš za takve teme. Zlo oko samo zlo vidi. Pitanje koja prostitucija više cveta nije ni bitno.
Ovo što si samokritičan,to je za svako poštovanje z:)

Tačno da je bilo i biće,ali muška prostitucija dodje kao tabu tema.

Ne znam kako muskarci gledaju na muskarce koji se daju drugim zenama za pare, neko bi rekao babohebi, verovatno ni to nije neka zavidna tituala. Da se daju nekim starletama i sta ja znam, uspesnim, zgodnim zenama, verovatno ne bi imali neku osodu muskog roda. Em ima seks sa lepom, zgodnom zenom, em mu plati, ma posao iz snova.

Ovde je tabu sto je gay momak u pitanju, a sve sto je gay je tabu u muskom svetu.

Ne znam kako muskarci gledaju na muskarce koji se daju drugim zenama za pare, neko bi rekao babohebi, verovatno ni to nije neka zavidna tituala. Da se daju nekim starletama i sta ja znam, uspesnim, zgodnim zenama, verovatno ne bi imali neku osodu muskog roda. Em ima seks sa lepom, zgodnom zenom, em mu plati, ma posao iz snova.

Ovde je tabu sto je gay momak u pitanju, a sve sto je gay je tabu u muskom svetu.
Ti si muško,al' si normalan čovek koji diskutuje kulturno o socijalnim devijacijama i muškim nastranostima z:)

„Naši pastuvi su među najlepšim i najzgodnijim muškarcima na celom svetu i takve lepotane na zapadu jure modni kreatori, režiseri, modne agencije… Ove muške prostitutke za samo tri meseca na zapadu mogu da zarade čitavo bogatstvo. Još ako imaju sreće pa ih, kao manekene, u Parizu zagotivi neki matori homoseksualac iz sveta mode, para i uspeha do neba“ – reči su jedne muške prostitutke.

- - - - - - - - - -

Neznam zasto je ovo uopste tabu tema niti zasto je tema niti zasto je to neka vest.Derpe prodaje svoju bulju u svabiji za 400 evrica.Pa dobro,nek je sretno i dugovecno!
Da je jedan, ne bi ni bila neka vest. Alarmantno je što to sve više postaje trend .... :aha:

...Fata_M,
...nijeste ništa novo otkrili
niti nekog povrijedili
ali mi samo
nije jasno
je li ovo udar na 'jači ' pol
ili ukazivanje
da prostitucija je najstarija
i ,- najzajedničkija...
Fata_M,
-svoju obaviještenost i 'kanale'
trebala bi upotrijebiti
za ljepše i 'zdravije' ,- strane života
a
naročito,
što Ovdje dolaze adolescenti i mladji
pa ih ne treba ovako
'obavještavati' talogom Civilizacije...

P.S.
...ovo nijesam napisao usljed ataka na pederastiju oba pola
nego na akcentisanje prostituisanja i sarkastične poruke...

Da je jedan, ne bi ni bila neka vest. Alarmantno je što to sve više postaje trend .... :aha:

Vidi jednu stvar,svi znamo da je Srbija (citaj Beograd) svetski priznati centar te pasivne prostitucije gde muskarci iz celog sveta dolaze i za njih mizerne pare uzivaju u perverzijama sa atraktivnim mladim devojkama,nalivanju u najboljem alkoholu i smrkanju najbolje koke.Tako da prica o nekom geju koji se prostituise u nemackoj je bitna isto kao kad pljunes u more.
Kod nas se za neke VIP persone,estradne licnosti,porodicne zene i uzore mladim devojkama smatraju zene koje nemaju nikakvo zanimanje nit rade bilo sta a voze najskuplja kola,zive u luksuznim vilama i stanovima,nose najskuplju garderobu i baskare se u naj elitnijim svetskim letovalistima 10 meseci godisnje.I nikom nista.Svi znaju ko su one i cime se bave ali one su i dalje alfa i omega nase javne scene.

Kao pandan tvojoj prici ja bih mogao da navedem jedno stotinak clanaka o onom Cazimu Osmaniju i njegovim srpskim "drugaricama" koje idu u Albaniju i prodaju svoje guzice za mnogo vise kesha nego nesrecni Filip.Pa se one jos i smatraju za nekakve idole i umetnice.

Od primitivca ništa pametnije se ne može ni očekivati :aha:

z:poz:
Aj' se igramo šuge ?
Jeb.o pranje i šišanje....

Ili, još bolje,
ti da glumiš seljančicu.
I čuvaš živinu.
Prolazim ja tudijer sa štapom.
I, ko svaki, nevaspitani deran, udaram ti patke...
Idem, idem, idem, te ti udarim jednu patku !
Onda, opet idem, idem, idem- i udarim tu drugu patku...
I, tako, posle mi prešlo u naviku....
Gde god te vidim, ja potegnem štap i zveknem ti...patku ! :hahaha:

verovatno nije da je to trend, nego u istoriji imas periode kada je prostitucija vise zastupljena i kada je manje, kada ljudi ljis tj seks pitanje resavaju medju ne-prostitucija svetom. nije to sad izmisljeno.
sodoma i gomora pa se spali pa se onda prica o tome pa se ljudi primire pa zaborave pa ponovo mozda tako

Vidi jednu stvar,svi znamo da je Srbija (citaj Beograd) svetski priznati centar te pasivne prostitucije gde muskarci iz celog sveta dolaze i za njih mizerne pare uzivaju u perverzijama sa atraktivnim mladim devojkama,nalivanju u najboljem alkoholu i smrkanju najbolje koke.Tako da prica o nekom geju koji se prostituise u nemackoj je bitna isto kao kad pljunes u more.
Kod nas se za neke VIP persone,estradne licnosti,porodicne zene i uzore mladim devojkama smatraju zene koje nemaju nikakvo zanimanje nit rade bilo sta a voze najskuplja kola,zive u luksuznim vilama i stanovima,nose najskuplju garderobu i baskare se u naj elitnijim svetskim letovalistima 10 meseci godisnje.I nikom nista.Svi znaju ko su one i cime se bave ali one su i dalje alfa i omega nase javne scene.

Kao pandan tvojoj prici ja bih mogao da navedem jedno stotinak clanaka o onom Cazimu Osmaniju i njegovim srpskim "drugaricama" koje idu u Albaniju i prodaju svoje guzice za mnogo vise kesha nego nesrecni Filip.Pa se one jos i smatraju za nekakve idole i umetnice.

Ma kakav centar prostitucije(aktivne ili pasivne),Beograd i Srbija(uopšte balkan) su negde pri dnu po svim parametrima.

Može da cveta jer ni muškarci nisu ludi više da ginu za lovu a mogu da spoje lepo i korisno, ali s' obzirom da je Balkan poznato mesto kao mesto jeftinog provoda i jeftinih žena, kao i to da su po svim bordelima naše devojke kao i devojke iz Bugarske, Albanije, jasno ti je čija je više u trendu i ko tu kako stoji.

Naravno, ti ćeš sad pokušati opet nekim "argumentovanim činjenicama" i cinizmom u pokušaju, ovo ćeš takođe shvatiti kao napad na tebe i reći ćeš bilo šta da bi bilo "ovi grozni muškarci", ali suština je da je pola svetskog džet seta dolazilo ovde da se prazni na našim devojkama.

- - - - - - - - - -

Ma kakav centar prostitucije(aktivne ili pasivne),Beograd i Srbija(uopšte balkan) su negde pri dnu po svim parametrima.

Druže, sve pevačice i ostala "javna scena" se samo time i bavi, a to je ono što znaš, sad uzmi pa prebroj ono što ne znaš... Silno si pogrešio.

- - - - - - - - - -

I još nešto, ne želim, Fato, da me shvatiš tu kao neprijatelja ili kao nekoga ko želi da ocrni žene, ja samo hoću da ti kažem kako znam dobar broj devojaka (da ne brojim sad) koje se bave prostitucijom, a znam samo jednog tipa koji je po Austriji kresao babe za lovu, tako da...

Može da cveta jer ni muškarci nisu ludi više da ginu za lovu a mogu da spoje lepo i korisno, ali s' obzirom da je Balkan poznato mesto kao mesto jeftinog provoda i jeftinih žena, kao i to da su po svim bordelima naše devojke kao i devojke iz Bugarske, Albanije, jasno ti je čija je više u trendu i ko tu kako stoji.

Naravno, ti ćeš sad pokušati opet nekim "argumentovanim činjenicama" i cinizmom u pokušaju, ovo ćeš takođe shvatiti kao napad na tebe i reći ćeš bilo šta da bi bilo "ovi grozni muškarci", ali suština je da je pola svetskog džet seta dolazilo ovde da se prazni na našim devojkama.

- - - - - - - - - -

Druže, sve pevačice i ostala "javna scena" se samo time i bavi, a to je ono što znaš, sad uzmi pa prebroj ono što ne znaš... Silno si pogrešio.

- - - - - - - - - -

I još nešto, ne želim, Fato, da me shvatiš tu kao neprijatelja ili kao nekoga ko želi da ocrni žene, ja samo hoću da ti kažem kako znam dobar broj devojaka (da ne brojim sad) koje se bave prostitucijom, a znam samo jednog tipa koji je po Austriji kresao babe za lovu, tako da...

Nisam druže pogrešio jer i da se kompletna estrada bavi prostitucijom(u šta ne sumnjam da je dobrim delom istinito) mi smo suviše mali i statistički beznačajni da bi opisali pod "centar".

Budimpešta,Prag,Kijev,Moskva,Amsterdam...to su centri u Evropi,a opet Tajland,Kuba,Brazil,Filipini....to je već sasvim druga dimenzija. I onda u tom kontekstu pomenuti Beograd....pa malo je smešno iskreno.

Nisam druže pogrešio jer i da se kompletna estrada bavi prostitucijom(u šta ne sumnjam da je dobrim delom istinito) mi smo suviše mali i statistički beznačajni da bi opisali pod "centar".

Budimpešta,Prag,Kijev,Moskva,Amsterdam...to su centri u Evropi,a opet Tajland,Kuba,Brazil,Filipini....to je već sasvim druga dimenzija. I onda u tom kontekstu pomenuti Beograd....pa malo je smešno iskreno.

Balkan je centar po broju devojaka koje se time bave, uđi u bilo koji bordel ili stan gde se to odvija i naći ćeš bar jednu našu devojku, a sa Balkana i da ne govorim.

Uostalom, uđi u bilo koji hotel naš, naći ćeš pun hol nekih devojaka koje tu sede po ceo dan, što estradne što van toga, kao piju pića, a zna se šta i koga čekaju.

- - - - - - - - - -

Uostalom, ne bih više ništa ni pisao ovde jer je tema otvorena sa jednim ciljem, a to je dokazivanje kako su muškarci loši, lošiji i najlošiji.

Što možeš primetiti i po komentarima na temi od strane autorke.

- - - - - - - - - -

I da, nije muška prostitucija tabu tema, nego je toliko mizerna u odnosu na žensku prostituciju da je smešno i pričati o njoj.

Ja pomislih da ti garant zivis godinama negde daleko od Srbije ali videh da ti je lokacija Beograd pa se razmisljam dal' me zezas ili stvarno tako mislis.

Baš zato što živim ovde a bio sam u tim dokazanim evropskim a i nekim svetskim centrima moram da pitam da mi pojasniš kako i po kojim kriterijumima se to Beograd rangira u centre a kamoli "svetski poznate centre" prostitucije.
Ja ti tvrdim da je ovo teška periferija u tom pogledu.

Baš zato što živim ovde a bio sam u tim dokazanim evropskim a i nekim svetskim centrima moram da pitam da mi pojasniš kako i po kojim kriterijumima se to Beograd rangira u centre a kamoli "svetski poznate centre" prostitucije.
Ja ti tvrdim da je ovo teška periferija u tom pogledu.

Zato sam u onom gore postu i naveo "centar pasivne prostitucije".Mozda nisam pogodio pravi termin ali neznam kako bih to drugacije nazvao.Kod nas nije kao u Budimpesti,Parizu,Amsterdamu,Rimu...da te kada izadjes iz nekog hotela cekaju tri cirave,drogirane crnkinje sa celom azbukom polno prenosivih bolesti i nude ti saksofon za 20 eura.Kod nas lepo udjes na neki splav ili klub a tamo 5 mladih,zgodnih,doteranih studentkinja sede u separeu,pijuckaju koktelcice,slusaju "uno momento uspori tempo" i kuliraju.Obratis se tipu za sankom i biras.Sta da se radi.Mama i tata sa sela salju krompir,sir i kajmak ali treba se snaci za luj viton torbicu,manolo blanik sandale i slicno...
Drugi vid su ove poznate face sa TV-a.Pevaljke,voditeljke,starlete,igracice koje funkcionisu na istu foru samo jos diskretnije i za probraniju klijentelu.

Back