Copy_Cat
Aktivan član
- Poruka
- 1.639
pa zavisi shta nudish (pu al ste perverzni vi forumashi, povlachim dolazak) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.....ma ona bi da se najede cisto zbog one teme pising ,kaking.......... ;-) ;-) znash da su shljive probavita lek najstariji (kad cuje ovo evo je i vesela medj shljivike i livade).... :grin: :grin: :grin: :grin:2pike:Mislis: NATRESEMO SLJIVA?![]()
Ja imam sa kim da tresem sljivu, nego me zanima ostatak vocnjaka! Ipak ce to biti okupljanje!Copy_Cat:pa zavisi shta nudish (pu al ste perverzni vi forumashi, povlachim dolazak)![]()
A znajuci forumase, to ce biti najzaJEBANIJE zaduzenje!2pike:E, da, i treba jedna dobrovoljka da sakuplja sljive!
Imam vec sta ja da "bapcem" (?!), nije meni do toga, nego do sljiva, a i malo vama da napravim razonodu, nesto ste ga umrkteli u zadnje vreme!ludopileglodjekosku:Vidi, vidi...mudricu.... Em bi da nešto "bapne", em bi da i ceo šljivar bez truda i muke obere... Cccc... Bolje lepo sam uberi sve šljive, napravi rakiju, prodaj rakiju pa vodi devojku na more....
Po koji put da kazem: NE TREBA DA SE BERU, NEGO DA SE TRESU!!!ludopileglodjekosku:Vrućina....Dosadno....A i ne beru nam se šljive....
.....izgleda da su se one dovoljno otresle za ovu godinu tako da ti je kombinacija propala ........ :wink: :wink: :wink:2pike:Po koji put da kazem: NE TREBA DA SE BERU, NEGO DA SE TRESU!!!Jel znas ti kolika je razlika izmedju toga?
Pa ako su otresle nek ih sakupljaju sad!kambodza:.....izgleda da su se one dovoljno otresle za ovu godinu tako da ti je kombinacija propala ........ :wink: :wink: :wink:
i forumasa...kambodza:.........il bez istih ,na radost seljaka ...............
Ne.... A i šta će mi.... Ne volim ni šljive ni rakiju...Volim džem.... Na palačinkama.... :-D2pike:Po koji put da kazem: NE TREBA DA SE BERU, NEGO DA SE TRESU!!!Jel znas ti kolika je razlika izmedju toga?
............joj vruce je przi u mozak .............. ;-) ;-) ;-) JJJJJJJJIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIII svi na treshenje ,hvala ti izvukoh se u zadnjem trenutku ........... :grin: :grin: :grin: :grin:Copy_Cat:ma kakvo branje, na TRESHENJE kambudzhice, TRESHENJE.
....a palacinka mala ili velika .............mislim zbog dzema ....... ;-) ;-)ludopileglodjekosku:Ne.... A i šta će mi.... Ne volim ni šljive ni rakiju...Volim džem.... Na palačinkama.... :-D
Znas ti znanje, vidi se odmah, samo jos da ti pronadjemo partnera za najdeblju sljivu!Copy_Cat:ma kakvo branje, na TRESHENJE kambudzhice, TRESHENJE.
2pike:Najnovija moda tresenja sljiva je uz pomoc sexa ! Jedini problem je ako se zanesete malo vise, pa pocnete da "trusate" i zelene sljive! E, sad, postoji vise varijacija na tu temu: Da se partnerka drzi za drvo, da je zalepite za drvo, da se popnete na drvo... Imate li jos koji konstruktivan predlog?