Sexy ves

• Začetnik teme Začetnik teme Nady
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nady

Početnik
Banovan
Poruka
45
Pitanje za muskarce! Sta za vas predstavlja sexy ves i da li volite da vidite svoju partnerku u njemu? :D Odgovore mozete prikazati i slikom kako bi bilo zanimljivije i svima nama jasnije sta je to ono sto vas privlaci :cool: Naravno,i zene mogu da se ukljuce i kazu svoja misljenja.

captivate-lace-cuff-fishnet-socks.jpg

Pitanje za muskarce! Sta za vas predstavlja sexy ves i da li volite da vidite svoju partnerku u njemu? :D Odgovore mozete prikazati i slikom kako bi bilo zanimljivije i svima nama jasnije sta je to ono sto vas privlaci :cool: Naravno,i zene mogu da se ukljuce i kazu svoja misljenja.

Srce, ne zelis da znas, nije ovo forum za te stvari. A verujem da si ti fina devojka.

Naravno!

Samo ****** ne vole seksi ves na zenama.

Pa ja kazem. Prvo forma pitanja ti je nekako hladna. Isuvise u form koji vezuje previse ljubav sa sexom tj za muskarca u prevodu, komprmis sa sexom...Tako da....Da li bi ste rekli, napisali a mogu i crno/bele slike...

Pa ja kazem. Prvo forma pitanja ti je nekako hladna. Isuvise u form koji vezuje previse ljubav sa sexom tj za muskarca u prevodu, komprmis sa sexom...Tako da....Da li bi ste rekli, napisali a mogu i crno/bele slike...

Pa ponekad je dobro videti i znati kako izgledaju stvari sa muskog aspekta,a slike su tu kako bi konkretizovale sta se zapravo ima u vidu jer recimo ja mogu da kazem da volim to to i to a da ti nista od toga ne skontas.

Ako mi je neka devojka seksi i ako me pali,moze da obuce i papirnu kesu umesto gacica i dalje ce mi biti seksi.U suprotnom,ni cela kolekcija viktorijinog sekreta joj ne pomaze.Svaki ves je izazovan na izazovnoj devojci.

Nisu svi kao ja.
Moda je ionako tu da se zgrcu pare i ispiraju mozgovi.

Jao sto si ti kume ORTODOXAN!

Pa moda je postojala jos PRE POJAVE NOVCA!

I Eva se udesavala u raju da bi se dopala Adamu....

Zene od postanka covecanstva, a verovatno i od jos ranije, dok smo skakutali po granama, nastoje da se DOPADNU muskom polu na sve nacine, od krikova i grimasa do providnih gacica....

Isto to rade i muski, ali na manje delikatne nacine. ;)

Pa ponekad je dobro videti i znati kako izgledaju stvari sa muskog aspekta,a slike su tu kako bi konkretizovale sta se zapravo ima u vidu jer recimo ja mogu da kazem da volim to to i to a da ti nista od toga ne skontas.

Da ali je isto tako i stvar gde kada i na koji nacin se postavljaju neka pitanja. Tu ces i dobiti i adekvatno iskren odgovor u tom smislu. Kao na primer ovaj sto kaze ma ja ako je volim, ona moze i papirnu kesu da stavi nije mi bitno. U sustini dobices odgovore koje zelis da cujes. Moje misljenje, mozda gresim.

Jao sto si ti kume ORTODOXAN!

Pa moda je postojala jos PRE POJAVE NOVCA!

I Eva se udesavala u raju da bi se dopala Adamu....

Zene od postanka covecanstva, a verovatno i od jos ranije, dok smo skakutali po granama, nastoje da se DOPADNU muskom polu na sve nacine, od krikova i grimasa do providnih gacica....

Isto to rade i muski, ali na manje delikatne nacine. ;)

Ja pricam o svom vidjenju seksi donjeg rublja a ti o Adamu,Evi i majmunima na grani.Usput,Adam i Eva su valjda imali ono lisce preko genitalija i nisu se bas puno modirali.
Ma neka se udesava ko za koga hoce.Nemam nista protiv.
Dao sam svoje misljenje o modnoj industriji i to je sve.

ja nosim samo kvalitetno kinesko :heart:

:heart: to je tako slatko, bar ne braniš da se u naletu strasti pokida...ko one što daju pola plate za markirane gaće, pa ne daju da se pocepaju

a, tema:
meni je seksi veš onaj veš koji pokriva vlažno žensko medjunožije...al crni seljak se ionako mnogo ne razume, pa ti Nady sa rezervom uzmi odgovor

Back