Sexy shoping

Ma ok, aj sada da otvorimo temu: Sta je to sto vam znaci u vezi i kako odrzavate emocije da bukte...
Da malo privucemo paznju zenskoj populaciji.ke ke ke

:bljak:

- - - - - - - - - -

5 nacina da osvezite vezu:
1 Napravite partneru ekspreso.
2. topla kupka.
3. Neznost i poljubci
4. Promenite ambijent. sex na mestima gde neko moze da vas uhvati moze biti uzbudljiv partnerki. Na pr. u zakljucanoj sobi na planini gde nema ljudi.
5. razgovor, razgovor i samo razgovor.
hihihihihihihihi
da da i onda jos malo razgovora o tome o cemu ste rzgovarali,cisto da pretresete sve jos jednom hahah

E a bljujes, a da si napisala samojestive gacice i kondomi sa nacrtanim Teletabisima, onda bi imala vise odziva na temi.

- - - - - - - - - -

Naravno,uvek treba ponoviti 3 casovno izlaganje partnerke, cisto da joj pokazes dati znaci i da sve razumes.

E a bljujes, a da si napisala samojestive gacice i kondomi sa nacrtanim Teletabisima, onda bi imala vise odziva na temi.

- - - - - - - - - -

Naravno,uvek treba ponoviti 3 casovno izlaganje partnerke, cisto da joj pokazes dati znaci i da sve razumes.

ne pisemo teme zbog odziva,ali kao sto vidis nije lose bas se lepo ispricah sa decacima ova dva dana :)

sreca pa smo svi razliciti i nismo u jednoj definiciji i kalupu,inace bi sex bio samo jedno dosadno ponavljanje kao gimnastika...
jel ova teza moze da pobije ono standarno..
sve je isti k. samo drugo pakovanje ;)

svaka osoba je razlicita..neko bolji,neko losiji..ili suprotno "ona"

najaci validan razlog sto mi muski volimo promene..verujem i vi..?
ako je brak.ok..ono bez nekih vecih problema..

eto ispada da samo shojka i ja to vidimo kako treba,ostale se zgrazavaju kao i obico.muskima je zanimljivo hvala Bogu inace vidim ja sve bi otislo u k.rac...eeee na sta lici sexualni zivot ovih finih nedohebanih da mi je znati.

Neke od njih su još nevine sa 35+,a neke imaju čitav arsenal raznoraznih modela dildoa u ormariću,ali se ustručavaju jer vjerovatno imaju namjeru da se upoznaju sa pola muškog foruma van ove internet mreže a pritom misle strahuju da će ih smatrati nekakvim kuravama ili šta već...
Eto sve ti je to istina,vjeruj dr.gruvu:)

Ako žena ne ume sa sobom sama da bude opuštena onda to neće biti nikad ni sa muškarcem.
Uslov za dobar seks je poznavati prvo sebe i osećati se odlično u svojoj koži i na tom polju.
Bez poznavanja sebe nema samopouzdanja koje je pola dobrog seksa.Druga polovina je osećaj za drugog, predavanje potpuno.
Uštogljeni ljudi su često i vrlo sebični, silom prilika. Ne ume sebi da udovolji, ne ume ni drugome.

Ako žena ne ume sa sobom sama da bude opuštena onda to neće biti nikad ni sa muškarcem.
Uslov za dobar seks je poznavati prvo sebe i osećati se odlično u svojoj koži i na tom polju.
Bez poznavanja sebe nema samopouzdanja koje je pola dobrog seksa.Druga polovina je osećaj za drugog, predavanje potpuno.
Uštogljeni ljudi su često i vrlo sebični, silom prilika. Ne ume sebi da udovolji, ne ume ni drugome.
potpisujem:ok:

Back