Sexy shoping

cekaj polako,sada ce da se jave i oni sto se cude i groze :) ili bojkot kao svi se stide
jesi video one tangice sto su upakovane kao cvet,original kao ruza,originalan poklon.

Generalno je sve tamo original. Ženama i devojkama bih preporučio i dildoe. Ima raznih veličina, boja, mogu anal, vaginalno itd. Ja sam, na primer, i to kupovao kao poklon za xxx osobu. Tange kao tange su odličan poklon, mada su mi tange nekako uobičajen poklon, mogu se kupiti na ulici u Idea-i, kod kineza itd. Moja žena je jednom na ulici kupila 10 tangi za 100 dindži i još uvek ih nosi.
A što se tiče ovih koji se zgražavaju, mogu da im poručim da komplekse ostave kod kuće i ako imaju para svrate u ovaj šop i ulepšaju sebi buduće dane.
Jednom prilikom sam forumašici po imenu Anabela predložio da kupi parfem u ovom šopu. Ona mi je :rtfm:očitala bukvicu i od tada joj se ni za živu glavu ne javljam.:sad2: Nema šanse, ta je zaostala u malom mozgu.
Ma mislim šta će mi takvi ljudi, groze se seksa, imaju predrasude, ne žele da nauče ništa novo itd. Ludost.:dontunderstand:

LELO vibratori. Vrhunskog su kvaliteta. Pravi izbor za zene koje zele nesto kvalitetnije a mogu sebi da priuste. I naravno kao poklon ako muskarac zna da zena voli igracke. Ima li neka forimasica koja bi volela da proba ovako nesto?

e kad smo kod vibro jajeta bas me zanima kako funkcionise?uvek me zanimalo al na kraju uvek kupim nesto drugo...

- - - - - - - - - -

Generalno je sve tamo original. Ženama i devojkama bih preporučio i dildoe. Ima raznih veličina, boja, mogu anal, vaginalno itd. Ja sam, na primer, i to kupovao kao poklon za xxx osobu. Tange kao tange su odličan poklon, mada su mi tange nekako uobičajen poklon, mogu se kupiti na ulici u Idea-i, kod kineza itd. Moja žena je jednom na ulici kupila 10 tangi za 100 dindži i još uvek ih nosi.
A što se tiče ovih koji se zgražavaju, mogu da im poručim da komplekse ostave kod kuće i ako imaju para svrate u ovaj šop i ulepšaju sebi buduće dane.
Jednom prilikom sam forumašici po imenu Anabela predložio da kupi parfem u ovom šopu. Ona mi je :rtfm:očitala bukvicu i od tada joj se ni za živu glavu ne javljam.:sad2: Nema šanse, ta je zaostala u malom mozgu.
Ma mislim šta će mi takvi ljudi, groze se seksa, imaju predrasude, ne žele da nauče ništa novo itd. Ludost.:dontunderstand:

kad sam ja isla prvi put u kupovinu,bilo mi malo neprijatno iako sam otvorena za sve opcije,medjutim prodavacica je bila sjajna,sve otvarala pokazivala super smo se zezale,izlazim napolje kad ispred grupa mladica sedi i doceka me ovacijama da se sve orilo hahah

- - - - - - - - - -

ljisice za pocetak

za ostalo su potrebne konsultacije :lol:

ohooo lepoto koga vide moje oke :)

Imam lisice i još par igračkica nešto me i ne zanima ništa osim toga.
Možda ona ljuljaška što visi sa plafona a on me ljulja kako želi.
I da par nekih klupica bih ukrala iz širokog BDSM arsenala.
Ne sme ništa da me boli, svidjaju mi se samo kao sredstvo sputavanja :p

Inače mislim da su lisice precenjene, udobnija je neka fina mekana traka ili nešto tome slično.

Imam lisice i još par igračkica nešto me i ne zanima ništa osim toga.
Možda ona ljuljaška što visi sa plafona a on me ljulja kako želi.
I da par nekih klupica bih ukrala iz širokog BDSM arsenala.
Ne sme ništa da me boli, svidjaju mi se samo kao sredstvo sputavanja :p

jao shojo najzad jedno zensko nisi me izneverila :heart: slazem se bol i povrede ne nikako ali sputavanje i igre kontrole ritma itd da da da

Back