Sexy outfit vs nude

• Začetnik teme Začetnik teme Golub
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Golub

Elita
Poruka
17.902
Čarape sa halterima, minići, maxići sa prorezima do pupka, tange za bitange... Na tržištu sexy garderobe ponuda je sve veća i veća a kreativnost nema granica.

Meni lično to nije bitno, ja sam tip koji voli golo telo.
Lepo mi je da vidim sexy obučenu žensku, ali me ne loži u erotskom smislu, a tokom samog sexa smatram svaku odeću totalno suvišnom, pa nek su to i čarape s halterima.
Kako stoji stvar s vama, kakve outfite volite?

Dobro jutro i tebi :)
A ja sam tek nedavno shvatio da volim "na golo", pre nisam o tome razmišljao.
U stvari ja sam lenština, ne volim da odmotavam pakovanja da dodjem do sadržaja, nekako mi to ubija ritam.
Znam da mnogima baš to "odmotavanje" daje dodatni užitak

Poslednja izmena:
Dobro jutro i tebi :)
A ja sam tek nedavno shvatio da volim "na golo", pre nisam o tome razmišljao.
U stvari ja sam lenština, ne volim da odmotavam pakovanja da dodjem do sadržaja, nekako mi to ubija ritam.
Znam da mnogima baš to "odmotavanje" daje dodatni užitak
A kad hoćeš da pojedeš čokoladnu bombonu da li joj odmotaš pakovanje ili je pojedeš za celofanom?

- - - - - - - - - -

Mene uzbudjuje više dok raspakujem bombonu od celofana I dok mislim na fini čokoladni krem unutra

ма какви аутфити, ја по кући гола нон стоп, да могу и по граду бих ишла тако.
пиче ме хормони, стално ми врућина :руменко:
нисам у климаксу мајкеми :руменко:

Čarape sa halterima, minići, maxići sa prorezima do pupka, tange za bitange... Na tržištu sexy garderobe ponuda je sve veća i veća a kreativnost nema granica.

Meni lično to nije bitno, ja sam tip koji voli golo telo.
Lepo mi je da vidim sexy obučenu žensku, ali me ne loži u erotskom smislu, a tokom samog sexa smatram svaku odeću totalno suvišnom, pa nek su to i čarape s halterima.
Kako stoji stvar s vama, kakve outfite volite?
Nekada, neću da kažem iz kog razloga, ali čarapa ili marama na glavi ume da mi bude veoma sexy kod određenih žena.

Shvatila sam
za tebe su plaže idealna platforma
nema mnogo muke
povučeš pertlu i odoše gaćke dole:lol:

Ne trošim textilne plaže :kez:
tako da ništa od pertli

Kad smo bili na Kosu otkrili smo u totalnoj vukojebini na krajnjem jugu ostrva jednu prelepu potpuno pustu plažu. E to je već bila uživancija... :D
Baš po mom ukusu :)

- - - - - - - - - -

Nekada, neću da kažem iz kog razloga, ali čarapa ili marama na glavi ume da mi bude veoma sexy kod određenih žena.

Za nevolju može i papirna kesa :)

1550822071902.jpg

Back