filozofzauvek
Zainteresovan član
- Poruka
- 112
Mogao sam da osetim kako mi lisice zatezu clankove mojih ruku dok ih je Natalija stavila da bi me obradovala za moj rodjendan.Planirala je mesecima kako da me iznenadi,ali nisam ni sanjao kakvo ce biti iznanedjenje.Te noci mi je prisla dok sam bio na laptopu i pruzila mi neki zamotan poklon u kutiji,polako sam ga odmotao i otvorio kutiju u kojoj se nalazila metalna sipka sa zavezanom ukrasnom mašnicom.-Hej,Natalija sta treba da ovo znaci je li ovo neka sala!izderah se je na nju dok me je gledala sam zlim osmehom na licu.-Slusaj,moj cale nije zadovoljan onim sto si uradio na poslu,upropastio si posao sa Belgijancima,to ce moga caleta da kosta novca razumes!-Hejj,nisam ja kriv sto je tvoj cale nervozna osoba,ja sam dao sve od sebe,tako da odjebi Natalija!Ja se okrenuh od nje i nastavih da kucam na laptopu,dok see ona nasmija i uze onu met.sipku-Hah,znaci tako cemo,slusaj ovo je samo mala kazna za ono sto si usvinjio,tako da budi zahvalan,jer bi te moj cale polomio!-rece ona dok mi je vec stavljala lisice na krevetu.-hej Naco odjebi,nije mi do tvoje je*ene igre!Skinuvsi me golog poce polako da me ljubi strastveno po grudima i vratu.Uzdissala je nezno dok se pribijala uz moje telo.-Ahhhhhhh,ohhhhhh,uffffffff-uzdisao sam dok ga je ***** i pocela da ga nabija iz sve snage dok sam ja vrsitao dok me je grizla po *****.Onda se uspravi i uze onu metalnu sipku i poce oda me udara ne previse jako po telu.-Smiri se,sta si se uspanicio,ne udaram jako,ionako sam znas kakva sam ja i da volim da kaznjavam drugeee,ahhhh razumes ahhhh daaaa,ohhhhhhh-uzdisala dok se nabijala na mene u pojedinacnim intervalima.Ja sam se derao od bola a ona od uzitka,dobro pa nije mogla jako da udari jer je bila zauzeta svojim uzivanjem.Kada je sve bilo gotovo imao sam 7 masnica na telu,ne velikih samo za opomenu da ubuduce uradim posao kako valja.-Vidi,stvarno ova sipka zna bas biti sexy kad je ja drzim zar ne-rece ona dok je zamisljeno gledalau sipku dok smo lezali kao rannjenici u nekome velikom ratu.